2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2563197 بازدید | 156312 پست
اصلا معلوم نمیکنهیعنی اقتصاد داریما …ممکنه دو ماه دیگه بشه ۱۵ منظورم اینه که میگی میخاستم زود بفروشم ...

بله مستقل جون اگه گرون میشد سود میکردم درست میگی

حالا به وامیار زنگ‌زدم 

یبار مدیریت کاربر لیثیث معرفی کرد اشتباه نکنم

گفتم وام‌طلا چطوریه

گفت شما طلا به ما بفروش ما پولشو بهتون میدیم ۱۰ درصد برا خودمون بر میداریم

طلا پیش ما مبمونه تا ۹ ماه امانت

بعد هر موقع بیایین طلای خودتون رو بهتون میفروشبم بدون کارمزد و اجرت و درصد و ... فقط به نرخ روز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=402930245]خودمون کم نذر و نیاز داریم، حالا واسه تو هم گوسفند نذر کنیم که تهش ووتا عکس بذاری🤪🤪نخواستیم عکستو

چه حسود🤨🤨..[/QUOTE

من خواستم امتحانتون کنم وگرنه دعا لازم نیست جیران جان خودش میدونه چی واسه مامیش خوبه همون پیشنهادم و با جون ودل قبول میکنه

سلام قشنگمببخشید بابت تاخیر در پاسخگویی مادرم زمین خورده، زانوش ترکیده ازین دکتر به اون دکترم ببینیم ...

سلام جیران جون 

الهی بگردم بلا دور باشه ناراحت شدم برا مادر

الهی زودتر خوب بشن بخیر بگذره عزیزم

نمیدونم خیلی کامل توضیح بدم یا نه 

ولی از ته قلبم اینو میگم که من احتیاج داشتم این حرفارو از شما و بقیه دوستای اینجا بشنوم 

چون من اطرافم اکثرا مدلشون اینجوریه که وضعشون خوبه و خونه دارن یعنی اجاره نشینی دوروغ نگم فقط یه پسر عموم هست که اونم خب ساپورت پدرش میشه‌...

جیران اصلا حرفات تلخ نبود بلکه ته دل خودمم همین بود 

فقط از اینکه تنهام و دارم تصمیم میگیرم میترسیدم

که نکنه دارم اشتباه میکنم و باید حتما یه خونه کوچیک بخرم

میدونم خیلی دیر داره میشه برا ازدواجم

حسرت های زیادی به دلم مونده

نامزدم پسر زحمت کشیه از صبح تا شب سرکاره که بتونه بیشتر در بیاره قسطا رو بدیم

نه اهل دوده نه اهل رفیق بازی نه هیچی

نمیگم خیلی کامله ولی به طور کل سالم و مرد زندگیه

بخدا من واقعا واقعا خیلی تنهام 

من ناله زاری دوس ندارم همیشه دوس دارم قوی باشم ولی کنارش ترس و استرس دارم و نمیتونم درست تصمیم بگیرم

چون هیچ وقت تشویق نشدم و ته دلم ترس دارم 

خوب شد اینارو بهم گفتی چون میخواستم وام طلا رو بگیرم و بزارم روی پولمون و همون گلشهر و شاهین ویلا اینا قولنامه ای بخریم

پس بیخیال بشم و با همین پول رهن کنبم 

انشالله اخر هفته به مامانم بگم و ...

بد موقعیتی هم هست پدرم مریضن و شیمی درمانی و حالت های کلافگی و به شدت عصبی شدن 

ولی منم گناه دارم

توکل بخدا میرم جلو 

واقعا از ته قلبم ممنونم برام وقت گذاشتی و نوشتی

الهی همیشه حال دلت خوب باشه و مادر هم سلامتیشون رو بدست بیارن❤️❤️❤️❤️❤️

سلام جیران جون الهی بگردم بلا دور باشه ناراحت شدم برا مادرالهی زودتر خوب بشن بخیر بگذره عزیزمنمیدونم ...

من بودم‌الان انقدر نقشه میریختم

هرروز یکیش پیاده میکردم

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

[QUOTE=402931845]بسم الله🥲🥲🥲چند روز پیش یه خبر خوندم بچه ۱۲ساله با پاستیل خفه شد وتموم کرد دوراز ...

شهر ما بود

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام جیران جون الهی بگردم بلا دور باشه ناراحت شدم برا مادرالهی زودتر خوب بشن بخیر بگذره عزیزمنمیدونم ...

به مامانت آخرهفته بگو دوست دارم توحسرتش نمونم،زودترازدواج کنم تا عزیزانم توخوشحالیم باشن.پدرم رو خوشحال کنم که سروسامون گرفتم ونگرانم نباشه.دغدغه شماهم برای من کمتر بشه

حرفایی از این دست که بدونن تنها وتنها به خودت هم فکرنمیکنی،هرچندچیزعجیبی نیست که تنهابه خودت فکرکنی

خدایا بی نهایت شکرت
به مامانت آخرهفته بگو دوست دارم توحسرتش نمونم،زودترازدواج کنم تا عزیزانم توخوشحالیم باشن.پدرم رو خوش ...

عزیز دلم بله همینارو حتما میگم 

شایدم یکم پرویی کردم نشستم به دوتاشون گفتم

راستش میخوام اگه بابام سوالی کردن خودم جواب بدم و حرفای خودم رو بشنون

خدارو چه دیدی دختر منیر جان شاید اصلا بابام بگن من راضیم چون خیلی ساله میبینن که خواستگارامو رد میکنم

عزیز دلم بله همینارو حتما میگم شایدم یکم پرویی کردم نشستم به دوتاشون گفتمراستش میخوام اگه بابام سوال ...

منتظریم😍😍😍😍😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
عزیز دلم بله همینارو حتما میگم شایدم یکم پرویی کردم نشستم به دوتاشون گفتمراستش میخوام اگه بابام سوال ...

بسپاربه خدا....امام رضاامام مهربونیهاست.دلت روبه دلش گره بزن و ازش بخواه خودش به بهترین شکل حرفایی که باید بزنی رو به زبونت بیاره

خدایا بی نهایت شکرت