2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2565298 بازدید | 156477 پست
😁😁😁 انقد هم بامعرفته ها

خدا برا هم حفظتون کنه 🥰🥰🤲🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
چیزهایی که مستقل گفت اکثرش شبیه به خصوصیات تیر ماهی هم هست

با افتخار تیرماهی

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره ولی تیر ماهی ها زود باور و بیشتر رویایی فکر میکنن ولی دی ماهی خیلی منطقی تر و باهوشن😎😎😎ما ۸۰د ...

وای زود باور رو خوب اومدی 

شوهر منم زمانی که نامزد بودیم انقد زودباور بود و فکر میکرد مادر و خواهرش قدیسه هستند 

خیلی روش کار کردم که اینقدر دهنبین و زودباور نباشه 

کم کم هم خب سنش بیشتر شد باتجربه شد 

اما رویایی نیست 

بزرگترین خصلتهاش زود عصبانی میشه زود آروم ،،،وفاداری زیادی دارن نسبت به خانواده ،خودسون رو خیلی مهم میدونند،،، 

کلا خب نمیشه گفت همه متولدین یک ماه یحور هستند 

بیشتر این ماه ها که میگن تیر ماهی انتقام‌جو دی ماه فداکار مثلاً ...جنبه فان دارند 

تا حالا دیدی یه  اکتبری عاشق یا یه رجبی مسیولیت پذیر از خودش و ماه تولدش بگه

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

اره ولی تیر ماهی ها زود باور و بیشتر رویایی فکر میکنن ولی دی ماهی خیلی منطقی تر و باهوشن😎😎😎ما ۸۰د ...

عید نورورز بوده همه تعطیل و بیکار بودن 

فقط عشق و حال خوردن آجیل و و شیرینی😁

عید نورورز بوده همه تعطیل و بیکار بودن فقط عشق و حال خوردن آجیل و و شیرینی😁

آجیل میخوردن فعال میشدن🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اره شماتبسمبقیه رو نمیدونم (دی ماهیای تاپیک بیایین بگین… حدس میزنم شوهر مهسام دی ماهی باشه)پرچم دی م ...

اصلا از قدیم میگفتن اگر یک خانوم همه چی تموم رو دیدین،بدونین دی ماهی هست😊😊

باافتخاربه همراه۵تا ازاعضای خانواده(خواهروخواهرزاده هاو...) دی ماهی هستیم🩵

خدایا بی نهایت شکرت
اصلا از قدیم میگفتن اگر یک خانوم همه چی تموم رو دیدین،بدونین دی ماهی هست😊😊باافتخاربه همراه۵تا ازاع ...

البته😎

اتفاقاااا خاستم بنویسم شمام دی ماهی هستی

چون کاملا حس میکردم

ولی یادم اومد دفعه پیش گفتی بهمن ماهی هستی

پس اشتباه یادم مونده