2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2563207 بازدید | 156312 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ها: کیان هفته ای سه بار قرآن میره....یه بارم چرتکه...یه بارم ذهن پویا که شروع میشه هفته ی بعد....الان رباتیک هم میخواد یک ساله منتظره همسرم میگه خیلی شلوغ میشه سرش ولی کیان میگه نه اذیت نمیشم... الان موندم چیکار کنم... یک کلمه بگم نه لج نمیکنه ها ولی واقعا خیلی وقته منتظر رباتیک هست 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خیلی خوبه اتفاقااااا من نوعی تنبلیم میاد 🥴🥴 مثلا برا کاهش وزنم شده باشه ترجیح میدم چیزی نخورم ولی ...

ولی جو باشگاه خیلی خوبه،،،من دیروز رفتم خانما همه بگو بخند میکردن اهنگ میزاشتن میرقصیدن خیلی هوای هم و داشتن 

یعنی همه چی برعکسه😁من دلم لک زده واسه باشگاه رفتنتنها چیزی که الان دوست دارم انجام بدم اینه که باشگ ...

👌👌👌👌

بچه ها: کیان هفته ای سه بار قرآن میره....یه بارم چرتکه...یه بارم ذهن پویا که شروع میشه هفته ی بعد... ...

وقتی خودش راضیه،،،ولی خیلی سرش شلوغ کردی،،،،دخترای من یه نقاشی و زبان میرن،،،یکیشون باشگاه هم میره ،،،،شنا هم خودم یادشون میدم ،،،باز گفتن بریم شطرنج که موند تابستون الان نه خودم امادگی اضافه کردن کلاس دارم نه خودشون وقت آزاد دارن

بچه ها: کیان هفته ای سه بار قرآن میره....یه بارم چرتکه...یه بارم ذهن پویا که شروع میشه هفته ی بعد... ...

اگ خودش دوس داره اذیت نمی شه عزیزم

ولی تو فصل مدرسه ها سرش شلوغ باشه خسته میشه 

ای کاش تابستون بود این کلاس رو می رفت 

اگ خودش دوس داره اذیت نمی شه عزیزمولی تو فصل مدرسه ها سرش شلوغ باشه خسته میشه ای کاش تابستون بود این ...

یعنی ۵شنبه میشه سه تا کلاس از ساعت۱۱تا۴ میگه اذیت نمیشم....باباش میگه زیادی شلوغ میشه سرش

فکر کنم باید تو جوش قرار بگیریدخترا باشگاه نمیرن؟

چرا اتفاقا دخترا با حجم فشرده ی کلاسای دانشگاه 

کلاس تنیسشون همیشه برقراره 

من تنبلم 🥴

خدارو شکر به من نکشیدن تو اینمورد😁😁

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

یدونه کلاس زبان و ورزش هم براش بنویس 😅😅

اگه دوست داره و می‌رسونه خوبه اما فقط ممکنه زده بشه 

دختر خواهرم از شش صبح که بیدار می‌شد هر روز تا هشت شب کلاس داشت 

از هفت سالگی تا دوازده سیزده 

بعد یهو زد زیر کاسه کوزه همه چی 

مقام استانی داشت مربیش می‌گفت میری انتخابی تیم ملی ....اما همچین بدنش خالی کرد که دیگه هیچ انگیزه ای نداشت 

زبان می‌رفت سیاه قلم می‌رفت ورزش ....مدرسه هم داشت 

الان چسبیده به درس و مدرسه و کنکور 

پاییز اراده خیلی مهم هست همین دختر خواهرم هشت ساله بود روزه کامل می‌گرفت که من با اون سنم ضعف میکردم کامل بگیرم ولی اراده قوی داشت هرکاری می‌گفت تا ته می‌رفت 

ببین پسر شما هم چجوره 

اگه توانشو داره عالی هست 

برنامه ریزی بکنی میرسه 

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

اگه خودش اوکیه بره خوبه که

قرآن که انرژی نمیبره، منظور خسته کننده نیست

چرتکه م که میگی یه بار و واسه ذهنش خوبه

یه ورزشم بگنجون که حرفه ای دنبال کنه

ببین علاقه ش چیه

ولی جو باشگاه خیلی خوبه،،،من دیروز رفتم خانما همه بگو بخند میکردن اهنگ میزاشتن میرقصیدن خیلی هوای هم ...

تبسم بهتر شدی؟ دکتر رفتی یانه؟ 

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

ولی جو باشگاه خیلی خوبه،،،من دیروز رفتم خانما همه بگو بخند میکردن اهنگ میزاشتن میرقصیدن خیلی هوای هم ...

آره خدایی اونجور چیزا ش که هست

حس زندگی و انرژی موج میزنه مخصوصا اگه صلح زودم بری که دیگه برا کل روزت دوپینگ میکنی🤩

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
وقتی خودش راضیه،،،ولی خیلی سرش شلوغ کردی،،،،دخترای من یه نقاشی و زبان میرن،،،یکیشون باشگاه هم میره ، ...

شطرنج خیلیییی خوبه ها

منم تو‌ دوران مدرسه مقام آوردم 

ورزشم بخاطر شرکت تو‌‌ مسابقات ۲۰ بود

هر چند آمادگی جسمانیم همیشه خوب بود یعنی بدون شطرنجم، ۲۰ میشدم

یادش بخیر من از عموم شطرنج یاد گرفتم🥹

کلا این عموم خیلی تو موفقیتام مشوق من بود

جایزه میخرید و و