2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2453735 بازدید | 151209 پست
ببخشیدیک سوالی دارم.اگرکسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه.پسرم چهارسال ونیمش هست.بنابه دلایلی دکترگف ...

منم شبا یه بار باید ببرمش سرویس،نمیدونم تا کی باید ادامه داد. از یه طرف فکر میکنم اگه این روند و ادامه بدم عادت میشه براش و هرشب باید بره، البته یه دوره ای تایم داشت اگه تا 3:30 نمیبردمش، خیس میکرد. انگار شرطی شده بود. یه بار یه ربع خواب موندم دیدم خیسه. الان نه. تایم نداره.. اگه زود بخوابه دو بار اگه دیر بخوابه یه بار میبرمش. بدیش اینه بیدار نمیشه همون تو خواب بغلش میکنم میبرم سرپا میگیرمش میشورمش،اصلا انگار نه انگار😂😂

منم شبا یه بار باید ببرمش سرویس،نمیدونم تا کی باید ادامه داد. از یه طرف فکر میکنم اگه این روند و ادا ...

منم تقریبا همین مساله رو دارم.اگر دیرببرمش خودشو خیس میکنه.روند خوابم خیلی بهم خورده.نمیدونم باید چکار کنم؟

خدایا بی نهایت شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تقریبا همین مساله رو دارم.اگر دیرببرمش خودشو خیس میکنه.روند خوابم خیلی بهم خورده.نمیدونم باید چک ...

منم. چون بیدار میشم. تا دوباره بخوابم یه ساعت زمان میبره. همش خوابالو ام. صبحا دیر میشم. عصر خوابم نمیبره. شب باتریم زود خالی میشه

منم همینم

سلام منیر جون خوبین؟

من که نی نی ندارم ولی بچه های برادرم همین جور هستن

خانم برادرم میگن ساعت میزارن و میبرن سرویس

وگرنه خیس میکنن 

از سر شب بهشون میوه های سرد مثل خیار و هندونه و همینجور نوشیدنی نمیدن 

نگران نباشین این جور که شنیدم تا یه سنی اینجوره کم کم بزرگ میشن درست میشه

من حتی شنیدم پسر ها بیشتر تا سن نوجوانی دچار شب ادراری میشن ولی بعدش خوب میشن

و اینکه سردی بدن خیلی تاثیر داره و توصیه شده شب ها شکمشون رو با روغن سیاه دونه چرب کنین و ...

سلام منیر جون خوبین؟من که نی نی ندارم ولی بچه های برادرم همین جور هستنخانم برادرم میگن ساعت میزارن و ...

سلام سلامت باشین

من هم همین کار رو انجام میدم وساعت میذارم ومی برمش دستشویی.اما میخواستم ببینم همین کار تا کی باید ادامه داشته باشه.چون واقعا خوابم مختل شده.ازهمسرم نمیتونم کمک بگیرم چون صبح سرکارمیرن وشب باید استراحت کنن.

حرفتون درسته که چیزهای سردی نباید داده بشه یا مایعات و..‌اما کلا اینجوری هست که توهوای سرد(هرچقدرهم که اتاق گرم باشه)،زودتر ادم نیازبه دستشویی پیدامیکنه وخوب ایم مساله برای بچه ها بیشتره

به این فکرمیکنم که کل پاییز زمستون شبی دوبارباید بلندشم واقعا برام سخته،چون روند خوابم کاملا بهم خورده هست.منم مثل مهسا طول میکشه دوباره بخوابم.دوباره میخوابم تایم بعدی بیدارشدن میرسه🥴

خدایا بی نهایت شکرت
ببخشیدیک سوالی دارم.اگرکسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه.پسرم چهارسال ونیمش هست.بنابه دلایلی دکترگف ...

سلام منیر جان خب هنوز کوچولو هست دیگه 

بعدشم میگی. تازه از پوشک گرفتی با بچه آیی که دو ساله پوشک نمیشه فرق می‌کنه خب .

شبها پهلوی بچه ر و با روغن بابونه و سیاه دونه (یبوست میاره سیاهدونه کمتر بزن)ماساژ بده و یه پارچه نخی نازک ببند 

بچه های من تا به امروز یه شب تا صبح با پتو نخوابیدن من شاید سه بار میرم پتو میکشم روشون ..خب مشخصه بدن سردی می‌کنه موقع خواب 

سرزمین من !کدامین نسل تو رو آزاد،اباد و سربلند با چشمان باور خود خواهد دید؟

سلام سلامت باشینمن هم همین کار رو انجام میدم وساعت میذارم ومی برمش دستشویی.اما میخواستم ببینم همین ک ...

هر بچه آیی یجوره 

ممکنه کلا از سه سالگی شب ادراری نداشته باشه یکی تا هفت سالگی ...

من پسرم از هجده ماهگی شب ادراری نداشته بیست و چهار ماهگی کلا پوشک نشد 

مهسان ولی نتونست..دوسالگی از پوشک گرفتم چند ماه گذشت شب ادراری شروع شد. دیگه انقد سخت بود بیدار شدن خوابیدن ...میگرن هم داشتم کم می‌خوابیدم سردرد میشدم 

فقط شانسی که آوردم شوهرم شبکار بود تا دو نیم سه بیدار بودم هی می‌بردم 

شاید پنج سالگی خودش پاشه بره و بیاد ولی باید یکی بیدارش کنه 

سرزمین من !کدامین نسل تو رو آزاد،اباد و سربلند با چشمان باور خود خواهد دید؟

تزیینات انجام ندادم 🫠اخه اولش تصمیم نداشتم بفرستم اینجا بعد به ذهنم رسید 😊

چیه

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

چیه

قبل اینکه توضیح بدم بگم من هر بار پست شما رو میبینم لبخند میزنم🙂

دلیلش هم اینه که خیلی قشنگ سوال میپرسین انگار یه لحن خاصی دارین 😍

من ناخوادگاه لبخند میزنم واقعا دوس دارم چهرتون رو ببینم🥰