2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2454839 بازدید | 151242 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مهسان نذاشتم گفتم کچلش کنین کچلتون میکنم😠😠😠 همین قدشم دلم همراه موهاش تیکه تیکه شد🥺 اصلا انگ ...

تنوع دادی پس حسابی 😘😘😘

سرزمین من !کدامین نسل تو رو آزاد،اباد و سربلند با چشمان باور خود خواهد دید؟

تیره برای چی بذاره؟وقتی به پایه میرسونه یعنی قراره موی روشن داشته باشی

سلام عزیزم تیره تر نسبت ب چیزی ک الان گذاشته بود ،  مو حالت جوگندمی شده بود  ببینم حالا چی کار میکنه

روز اول رنگ قشنگی داشت من خوشم نیومد دوبار رفتم حموم دوروز اول، اونطور شد که دیدی 

سلام عزیزم تیره تر نسبت ب چیزی ک الان گذاشته بود ، مو حالت جوگندمی شده بود ببینم حالا چی کار میکنه ...

اهان

ایشالا نتیجه خوب میشه

شرایطش بود موهاتم پروتئین کن 

چون بعد دکلره وز وزی میشه😁

مگه مو خیلی لخت باشه

پاییز جون من پسرم وقتی از ارایشگاه میاد پشت سرشو دست میکشم خیلی دوست دارم اصلا یه حسی داره دور سرو ...

آره من همیشه بچگی سر داداشمو دست میکشیدم باحال بود برا کاوه رو با قیچی اصلاح کرده ماشین وقتی روشن شد میخواست بزنه زیر گریه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

ببخشیدیک سوالی دارم.اگرکسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه.پسرم چهارسال ونیمش هست.بنابه دلایلی دکترگفت باید دیرتر ازش پوشکو بگیرم.من اردیبهشت امسال پوشکوگرفتم.یعنی حدود۴سالگی....اصلا روز پوشک نمی پوشم.تا ۲ماه شب پوشک می پوشیدم وبعداز اون دیگه شب هم پوشک نپوشیدم.اما برای اینکه خودشو خیس نکنه باید دوسه بار بلند بشم ببرمش دستشویی

میخواستم ببینم این روند تا کی ادامه داره و از کی دیگه خودشو خیس نمیکنه؟؟

هرچقدرهم شب بهش کم مایعات بدم،انگار خیلی فرقی نداره و بازم اگر دیرتربلندبشم خودشو خیس میکنه

خدایا بی نهایت شکرت