2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2260207 بازدید | 136292 پست
شوهر من کوکب خانمه 🤣ترشی و خیارشور درست میکنهسبزی پاک میکنه سالاد درست میکنه با نایسر دایسر شکل مید ...

ناارریننن باید صبح و ظهر و شب پاهاش و توی تشت شیر ماساژ بدی ،همینطور دستاش رو😅 خدا برات حفظش کنه،☺️

بابا سه تا دایره خط خطی که کلاس نداره 😄آا قربون دستت انقد این مستقل هی گفت نو نو قبول ندارم ندارم چ ...

شکسته نفسی نکن مهسان جان،منم خیلی ذوق کردم ازم تعریف کردی😍حالا که اینطوری شد بیاید بچه ها بگید از نظر شما خانم باکلاس چه خصوصیاتی داره😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آشپزی رو از شوهرم یاد گرفتم🫣قبلنم اینجا گفتمتو عقد بهم گفت تو خیلی بااستعدادی😎منم رفتم رو ابرا ...

خیلی خوبه دیگه 

مگه قراره بیرونم ما کار کنیم بزار آقایون دست بجنبونن 

شوهر من تازه یه سه چهار سالی میشه جوجه کباب و ..اینا رو ذغال میزنه قبلا اصلا دست نمی‌زد 

بیرون می‌رفتیم بقیه آقایون درست میکردن 

عاشق غذا هست ولی سیاه رو از سفید تشخیص نمی‌ده تو اشپزی

حال هر سرزمین رو باید از حال دل زنهایش شناخت      

اره اناهیل که دکتر داده بود اون برا ترمیم زخم و ایناس نه دلستر متوجه نشدم کسی بگه عوارض بیهوشی من خی ...

سلامتی باشه الهی بعد این دیگه بیهوشی در کار نباشه

اومدیم و واسه دوقلو ها داروی بیهوشی زدمباید بدونم دلستر بخورم یا نه؟🍾🍾🍾بی خیار که سالاد درست نمیش ...

چه شووود 🤩🤩پلیر یکی مو فرفری 

مستقل پسر من تا شش ماهگیش موهای پر کلاغی فر موج‌دار داشت 

شش ماهگی موهاشو از ته زدیم گفتن بهتر رشد کنه موهای خرمایی و صاف درآمد انقد غصه خوردم 

اما موهای مهسان فر سیم تلفنی بود سرش لونه کلاغ میشد انقد سرم کریستال زدم و شونه زدم الان موج‌دار فر هست 

شوهرت ماشاالله بلده 

بیهوش کردنت. یه چیزایی میده بخوری سر نیم ساعت باهوش شی

همه خوبیا که یه جا جمع نمیشه

آره والا 

بالاخره جمع اضداد هستیم 

مستقل خدا رحم کرد بلد نیست وگرنه بسیار دخالت میکرد و کلاهمون تو هم می‌رفت 

شکسته نفسی نکن مهسان جان،منم خیلی ذوق کردم ازم تعریف کردی😍حالا که اینطوری شد بیاید بچه ها بگید از ن ...

کلا خانما با تعریف نیم کیلو وزن میگیرن 

آره بحث بنداز وسط 

امید و رعدی و مامان سبحان و ..بیان 

ناارریننن باید صبح و ظهر و شب پاهاش و توی تشت شیر ماساژ بدی ،همینطور دستاش رو😅 خدا برات حفظش کنه،☺️

ووووه این چیزا گولت نزنه باباااا 

خوبی ها رو گفتم فقط 

درضمن به قول مادر شوهر مهسا ما خوبیم که اونا خوبن😅🤣

کلا خانما با تعریف نیم کیلو وزن میگیرن آره بحث بنداز وسط امید و رعدی و مامان سبحان و ..بیان

والااا یه انرژی مضاعف و وصف ناشدنی😍😅قشنگ رو ابراااااییی 

آره آره از باکلاسان این دوره نام بردید حتماااا باید بیان نظر بدن حیف تگ کردن بلد نیستم،