2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2260978 بازدید | 136310 پست
از اسمم خیلی فاصله داره ولی شما بگو مینا😊😊

فسقلی بچه چ سیاستم داره 😏😏😄

من ساده رو نگاه اسمم رو پروفایلم...😄 این فسقلی واسم رمز میزاره عین نون خ 😏😄

شوخی میکنما 🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یجوری انرژی زا هست تقویت نیروی جسمی بدن چند سال پیش دونه آیی سه هزار خارجی و هزار تومان ایرانیش بود ...

آها پس برم تو کارش 

خیلی دوس دارم همیشه پرانرژی باشم البته که من انرژی داشتن یا نداشتنم بستگی به روحیه و انگیزه ام داره

مستقلللل،مگه مرغ و خودت نمیشوری نچ نچ شوهر بنده خدا بزار جیران و صدا بزنم🤭😂

جیرانم خودش انجام نمیده

کی به کیه؟😂

کلا گوشت و مرغ و چرخ کردن و … با شوهرمه

هیچ علاقه ای به اینکارا ندارم

تازه باقالی قاتق ( منظور لوبیاکشاورزی) هم خودش پاک میکنه

میدونید که خیلی سخته پاک کردنش

کلا یه جاهایی کمک حالمه

جیرانم خودش انجام نمیدهکی به کیه؟😂کلا گوشت و مرغ و چرخ کردن و … با شوهرمههیچ علاقه ای به اینکارا ند ...

شوهر من کوکب خانمه 🤣

ترشی و خیارشور درست میکنه

سبزی پاک میکنه 

سالاد درست میکنه با نایسر دایسر شکل میده بهش 

پاک کردن ماهی هم انداختم گردنش 

اتفاقا از مرغ و ماهی شستنش هم راضی نیستم 🤣🤣🤣

حیاط شستنش هم افتضاحه 😂

فسقلی بچه چ سیاستم داره 😏😏😄من ساده رو نگاه اسمم رو پروفایلم...😄 این فسقلی واسم رمز میزاره عین نو ...

نه بابا سیاست چی😅بخدا فقط شناسایی میشم آخه به کل فامیل و دوستام گفتم همچین تایپیکی هست بعد شما به من میگی سیاست دارم😂

اختیار دارییی باکلاس ما شمایید ۱۴سال پیش تتو زدی😎عه عینکت تو تاپیک زیر دست و پا افتاده بود برداشتم ...

بابا سه تا دایره خط خطی که کلاس نداره 😄

آا قربون دستت انقد این مستقل هی گفت نو نو قبول ندارم ندارم چشام کور شد هی را زدم تو چشاش ..عینکم افتاد پایین 

شما خودت هرجوری بقیه رو هم همون تصور می‌کنی فلذا آیینه 😌باکلاس با کمالات خودتی 

نوشابه هم نیست واقعیه

حال هر سرزمین رو باید از حال دل زنهایش شناخت      

دوستان اینکه میگن گوشی توی بارداری ضرر داره واسه جنین درسته آخه چون استراحتم خیلی حوصلم سر میره با پسرمم خیلی وقت میگذرونم جای نشسته کلی بازی و نقاشی...ولی بازم یه تایمی رو با دایی و باباش میره بیرون منم که نمیزارن هیچکار بکنم دراز یا باید مخ مامانمو بخورم انقد باهاش حرف بزنم یاهم برم تو گوشی اگه خیلی ضرر داره بزارم کنار🥺🥺

آها پس برم تو کارش خیلی دوس دارم همیشه پرانرژی باشم البته که من انرژی داشتن یا نداشتنم بستگی به روحی ...

حالا یه پنج شش تا بخر بخور 

روزی یکی 

طرف صبح 

ببین چی میشه 

حال هر سرزمین رو باید از حال دل زنهایش شناخت