2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2563197 بازدید | 156312 پست
مام اردیبهشت که شمال میاییمهمینکه وارد باغ میشیم شوهرم همچین بو‌ میکشههههبوی بهار (نارنج) خیلی خوبه

آخ گفتی😍😍😍😍😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهان یه زن که همینجوری خیانت نمیکنه آقای حقیقی

خدا داند و بس 

کلیپشو ببینی توضیح داده چرا ...

آقا سه شیفت کار می‌کرده دیگه جونی نداشته برای ساعتهای طولانی و پر هیجان 

.....

بازم ذات خیانت به هر دلیلی توجیح پذیر و قابل قبول نیست 

باید اول جدا بشند بعد برن سراغ رابطه جدید

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

هووووف خوندم سبک شدم همش میخواستم بدونم قضیه گنج چیه🤣🤣🤣🤣🤣

😅😅قاره نادر بیاد تو خواب ما 

جای گنج رو لو بده 

ما بریم پیدا کنیم بین هم پخش کنیم 

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

هر مشکلی تو زندگی زناشویی دو‌طرفه سخیانت که در هر صورت توجیه ندارهاز ریشه غلطه

طبیعتاً همینه .

حتما اعتراضی میشه جوابی گرفته نمیشه اولش .... 

چند روز پیش یه تاپیک بود خاتمی می‌گفت شوهرم خیانت کرده میترسم جدا بشم برم ازدواج دومی هم با به خیانتکار باشم 

بعد چکار کنم 

پس می‌شینم سر خونه و زندگی و بچه هام ...

به همین راحتی 

بسلامتی😍😍😍هوا هم سرد هست وگرنه روزی یه ساعت مهد میرفت یکم خوب میشد برات از نظر وابستگی میگم اونجا ...

آره خیلی خوب میشد ولی فعلا دست نگه داشتیم بخاطر این مریضی ها شوهرم خیلی حساسه میگه بچه مریض بشه خدایی نکرده تو زایمان زودرس میگیری از بس غصه بخوری

واضح نوشتم که خدا رحمتشون کنه بهرحال فوت شدند خدا از بلا دور کنه همه رو چه مالی چه جانی چه آبرویی

من فکر کردم پند و نصیحت خواهرانه بود واسه اینکه گفتم عروس اینطوری میخام🤭🤭می دونی من خیلی تحلیل میکنم حرفا رو واسه همین این برداشت رو کردم خدا خودش به زندگی همه رحم کنه بچه های ماهم یه زندگی بی حاشیه داشته باشن انشالله🤲🤲