2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2563657 بازدید | 156356 پست
بله مهسان جون همه جا خوبی و بدی های خودشو دارهولی میدونی من همش دنبال اون ارامشه هستم

انشالله کنار یار بهش میرسی

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=402930245]خودمون کم نذر و نیاز داریم، حالا واسه تو هم گوسفند نذر کنیم که تهش ووتا عکس بذاری🤪 ...

ربط دبی رفتن تو با مامی جیران چیه بعد تبسم 

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

موضوع کلیپ چیه؟

یه کلیپ احساسی از آخرین ساعات زندگی آقای حقیقی 

با لباس فرم محل کارش رفته سوپری خرید کرده دست پر بره خونه .میره خونه میبینه .....

بعد شلیک و کشتن خانم و مرد غریبه و در اخرم خودکشی 

دوتا بچه کوچیک هم داشتند 

اره راست میگی🤨ببین چندبار کاندو م بزار تو کیفت و جلو چشم که ببینن بترسن،،،،تو یکیشونم میتونی وایتکس ...

تبسم شوخی میکنی دیگه 

سکته می‌کنه آدم 

۲۸ هفتمه فکر کنم همون اول های بهمن باشه سزارینم

بسلامتی😍😍😍هوا هم سرد هست وگرنه روزی یه ساعت مهد میرفت یکم خوب میشد برات از نظر وابستگی میگم اونجا بچه ها هستن بلکه سرگرم شه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
یک ماهی هست دکترم دیگه از حساسیتش کم کرده منم که مثل زندانی که آزاد شده فقط نشستیم ماشین و دور دور ت ...

خب خداروشکر اکی شدی

😁😁😁

حالا همه مدل امتحان کن ببین بچه ها بیشتر کدوم رو خوششون مباد چون چیپس میوه از تنقلات مضر خیلی بهتره ...

آره بچه های من عاشق میوه خشک هستن اهل چیپس و پفک واینا نیستن دیروز تو ماشین بودیم کاوه یهو پفک دید گفت بابا پفک بخر یه دونه کوچیک خریدیم(منظور اگه بخریمم کوچیک میخریم) بازارم برم سیب خشک میخرم بخورن خیلی دوس دارن جا خوراکیای دیگه.

االان یادم اومد کیان چند روز پیش یهو گفته بود چیپس میخوام تازه اومد نخریده امروز میخرم براش.

موز خشک کردی خودت؟

سلام جیران جون الهی بگردم بلا دور باشه ناراحت شدم برا مادرالهی زودتر خوب بشن بخیر بگذره عزیزمنمیدونم ...

جنگی باش 

الهی هم پدر شما هم پدر بهار خوب شن🤲🤲🤲

مادر جیران هم انشالله زانوش خوب شه🤲