2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2563197 بازدید | 156312 پست
عزیزم سالگردتون مبارک انشالله ۱۲۰ سال کنار هم به خوشی زندگی کنین و کیف کنین😘❤️

مممنونم 

برای شما هم 

انشالله 

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام خانما ما خداروشکر قسط هامون تموم شد دو ماه دیگه ام رهن خونمون حالا شوهرم باز دنبال وام ک بزاریم ...

محی سخته،ولی بگیر. الان انرژی داری واسه تحمل دیگه سن بره بالا تحمل سخت میشه.. 

سلام خانما ما خداروشکر قسط هامون تموم شد دو ماه دیگه ام رهن خونمون حالا شوهرم باز دنبال وام ک بزاریم ...

اخ منم داغونم فکر کنم کلا مردی ممنوع الخروج کرده باشن به همه بانکا بدهکاریم🤨

من واقعا مثل قبل نیستم اصلا کشش ندارم باور کن من الان اصلا نمیدونم از لحاظ مالی چه موقعیتی داریم😐

فقط دو ماه پیش تا میگفتم پول بده میگفت بزار این قسط تموم بشه من یه ماه وایسادم قسط تموم بشه دیدم نه اصلا نوبت من نمیرسه دیگه کم اوردم عصبی شدم خودش میدونه من تو اوج بی پولیم شده باید قرض کنه یه ته حساب داشته باشم وگرنه مغزم احساس ناامنی میکنه حالم بد میشه،،،دیگه نشست گفت ماهی ۳ بهت میدم یارانه هم واسه من شد با هیچیم کار ندارم ،،،،دیگه خورد و خوراک ،اقساط ،همه چیز گردن خودشه ،،،،لباسم پولش و خودش میده ،،،باشگاه هم خودش میده اول خواست بندازه گردن من ،،،که گفتم نمیرم دیگه خودش تقبل کرد،،،

متولد ۶۱ هستی؟نگا چه به حساب و کتاب انداختی منو😂

تیر۶۲

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

تیر۶۲

عین خودمی

نیلا جان خوبی جنگجو جان خوبه چطور مطوری نمیایی دیگه

سلام.مهسان جون.ممنون گلم شما خوبی

خداروشکر جنگجو هم خوبه همش دنبال داداشش درحال دویدنه وقتی هم داداشش میره مدرسه ب محض اینکه برسه خونه ی جوری میپره بغلش انگار صدساله ندیدتش😂

اخ منم داغونم فکر کنم کلا مردی ممنوع الخروج کرده باشن به همه بانکا بدهکاریم🤨من واقعا مثل قبل نیستم ...

خیلی خوبه 

پس این ۳ رو جمع کن یارانه رو خرج

من چقدر بی خرجم 😀 😃 😅 

خیلی خوبه پس این ۳ رو جمع کن یارانه رو خرجمن چقدر بی خرجم 😀 😃 😅

نه جمع نمیشه همه چیز گرون شده،،،،اینجا هم دوست زیاد دارم هر هفته میبرن کافه تولد یکیشون و میگیرن🤪

یه کافه هم هست نزدیک مدرسه بچه ها چایی با باقلوا میده۸۰ تومن باز اون خوبه تنها باشم میرم اونجا ،،،،بعد بچه هامم خیلی تیغم میزنن تا میان خونه مامان باقالی بخر ،چیپس بخر،،،،،پول خودشون و نمیارن برا من و خرج میکنن🤨

تبریک تبریک قسطا سبک شد راحت نفس بکش یکم فرجه سه ماهه نمیتونی بدی بعد باز شروع کنید؟ خودمم چون این ر ...

😃😃😃😃 مرسی گلم 

آره رفتم ی عالمه لباس گرفتم فکنم ۲۵ تومن روم ب دیوار 😄😄😄

شوهرمم ۱۳ تومنی گرفت 

یعنی عقده این چند سال رو در آوردم 

وامم بگیرم تا  بیاد تو حسابمون دو ماه طول میکشه قسطش رو بدیم 

آره واقعا مهسا یعنی زندگی بدون قسط رو برا همه آرزو میکنم 😄😄

محی سخته،ولی بگیر. الان انرژی داری واسه تحمل دیگه سن بره بالا تحمل سخت میشه..

فدات مهسا دلشوره میگیرم اسم قسط میاد 😁😁 بخدا جدی میگم 

ولی باز مجبوریم راهی دیگه نیست 😕

چون در غیر این صورت باید کم کم اش ماهی ده دوازده تومنی اجاره بدیم 

اخ منم داغونم فکر کنم کلا مردی ممنوع الخروج کرده باشن به همه بانکا بدهکاریم🤨من واقعا مثل قبل نیستم ...

تبی منم مث تو استرس میگیرم پول نداشته باشم 

همش حرف های مفنی میاد تو ذهنم 

اصن زیر دو س تومن تو کارتم باشه پنچر میشم 

فک میکنم اصن نشه خونه خرید با این اوضاع 

راستی خونه ام داره میره بالا 

خونه مارو گزاشتن متری ۵۵ تومن الان