2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2467325 بازدید | 151585 پست
سلام دوست عزیزمان خوبین شما

قربونتون

خداروشکر خوبم

تازه بخش عروسی رو خوندم.طرف شما اصلا عروسیشون مثل مانیست.هرچندکه توشمالم ممکنه تومناطق مختلفش فرق داشته باشه،اما معمولا ساعت۷به بعدعروسی تالارشروع میشه.تاحدود۱۲_۱هم طول میکشه.برای پذیرایی هم همه چیزتاموقع شام روی میزهست.چندنوع میوه،چای،نسکافه،شیرینی....موقع شام این موارداز روی میزگرفته میشه تامیزخالی بشه برای شام

بعضی جاها هم که سلف سرویس هست وهرچی بخوای خودت میتونی بگیری

خدایا بی نهایت شکرت
کانال تلگرام معصومه جان هست ۱۷۵ نفر هم ممبر داره

عزیزم میشه لینکشو بدین؟

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونتونخداروشکر خوبمتازه بخش عروسی رو خوندم.طرف شما اصلا عروسیشون مثل مانیست.هرچندکه توشمالم ممکنه ...

همه جا فکر کنم همینه بجز شهر ما 😅

سرزمین من !کدامین نسل تو رو آزاد،اباد و سربلند با چشمان باور خود خواهد دید؟

خانما این طبیعی که جنین ۲۳ هفته انقد لگد بزنه و شیطونی کنهبارداری اولم بچم خیلی آروم بود فقط دوماه ا ...

اره 

پسر من خیلی لگد میزد گاهی یه سمت کلا خالی میشد و سمت دیگه جمع میکرد بدنشو ....ماه هشت و نه که باور کن کف پاشو با دشمنی میکشید به دل و روده و معده ام ...

بیشتر حرکات پسرا تندتر و شدیدتر هست تا دخترا 

سرزمین من !کدامین نسل تو رو آزاد،اباد و سربلند با چشمان باور خود خواهد دید؟

اره پسر من خیلی لگد میزد گاهی یه سمت کلا خالی میشد و سمت دیگه جمع میکرد بدنشو ....ماه هشت و نه که با ...

وااای آره ببین روم به دیوار بعضی وقتی حتی لگد میزنه به جای حساس🙈 فکر میکنم همیشه هم در حال چرخشه بیشترم خودشو سمت راست جمع میکنه

دخترم مرتب آجیل می بره مدرسهی روزی از راه مدرسه. ش اومد اداره پیشمظرف آجیلش تو کیفش بوددر آورد بخوره ...

وای🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
قبلا درس میخوند و دوس داشت؟

نه قبلا نمیخونده

من دقت نمیکردم

متوجه نمیشدم

از پارسال همین موقع معلمش گفت ایشون تو انجام تکلیف ضعیفه

و من مداوم بهش تکلیف اضافه دادم و فشار آوردم

اما تغییری ایجاد نشد

فقط من شدم یک مامان بد!

امروز رفتم مدرسه، معلم امسالش رو دیدم

گفتم من استعفا میدم از این کار