2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2467782 بازدید | 151590 پست
بله دیگه. مجبور نیستی بشیتی😁😁

عروسی سمت شوهر خواهرم اگه به طلوع آفتاب نرسه حرومه انگار 😅😅😅یک شام میدن بعدم تا چهار پنج صبح بزن برقص ....منکه همچین پا درد میشم انگار همه با پای من رقصیدن

سرزمین من !کدامین نسل تو رو آزاد،اباد و سربلند با چشمان باور خود خواهد دید؟

😅😅تازه هیچ نوع میوه و شیرینی هم رو میز نداریم فقط یه فلاکس با چند تا لیوان یکبار مصرف من همیشه ساع ...

وای جدی! چقدر بد😁 ادم ضعف میکنه تا کِی رقص ببینی 😁 سمت ما (شمال) از ۷ شروع میشه از همون اولم رو میز شیرینی و چای نسکافه نبات چند نوع  میوه ک شامل سیب خیار نارنگی موز انگور (بستگی ب فصل داره) میزارن

شامم ۱۰ونیم میارن ، باقالا پلو با ماهیچه کشمش پلو با مرغ ، فسنجون و ترشی و ماست و سوپ و ژله نوشابه قوطی ،،، حالا فسنجون و سوپ بستگی ب مرام صاب مجلس داره معمولا عروسی پسر اولشون باشه حتماااا میزارن

۱۲ونیم ۱ هم تموم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروسی سمت شوهر خواهرم اگه به طلوع آفتاب نرسه حرومه انگار 😅😅😅یک شام میدن بعدم تا چهار پنج صبح بزن ...

🤣🤣🤣🤣🤣حالا خوبه نمیرقصیم انقدر خسته میشیم. منم همینم، بعد عروسی بیهوش میشم. 😁😁

ولی شهرها فرق دارن باهم   ،یه شهر از همین شمال رفته بودیم عروسی میز خالی بود اولش هیچی نیاوردن خیلی برامون عجیب بود ، تا ۱۰ مردیم از گشنگی از راه دورم رفته بودیم اصلا فکرشم نمبکردیم این مدلی باشه ،ولی بعدش پذیرایی مفصل بود 

بوقلمون و اردک  ولی قبلش گشنگی کشیدیم😁

عروسی سمت شوهر خواهرم اگه به طلوع آفتاب نرسه حرومه انگار 😅😅😅یک شام میدن بعدم تا چهار پنج صبح بزن ...

خوبه مهمون ها تا اونموقع صداشون در نمیاد 

آخرین مراسمی که رفتم ساعت ۸شام دادن

جالبیش این جاست بعضی مهمونا بعد شام رفتن 

ولی مراسم تا ۱۱ بود 

چقدرم خوش گذشت 

عروسی های شمال خیلی باصفاست مخصوصا رقص های دسته جمعی 

وای جدی! چقدر بد😁 ادم ضعف میکنه تا کِی رقص ببینی 😁 سمت ما (شمال) از ۷ شروع میشه از همون اولم رو می ...

هر وقت عروسی رفتین به یاد ما بخورین 😄😄

تازه همون رقص دیدن هم عین تئاتر بازی شده 

همه ساکت بنشینید عروس آهنگ مخصوص برقصه 

آهنگ مادر شوهر ...عمه ...ساقدوش ...رقص کیک رقص حنا ....یعنی خسته میشی 

من ۹میرم جا پیدا نمیشه بشینم دیگه مجبوری از هشت بری تا جای خوبی پیدا کنی 

تازه ما رسم پول گذاشتن هم داریم یعنی با دستگاه پوز میان جلو میز مهمان (سمت آقایون جلو در ورودی هست)..😄😄خلاصه که ما باهم فرق میکنیم😂😂

رسم ما همینه 🥴🥴🥴یکی دو باری لاکچری بازی درآوردن انواع خوردنی‌ها و نوشیدنیها سرو کردن اما جا نیفتا ...

دخترم مرتب آجیل می بره مدرسه

ی روزی از راه مدرسه. ش اومد اداره پیشم

ظرف آجیلش تو کیفش بود

در آورد بخوره

فندق شو بر داشته بود می گفت این چیه

اصلا موندم چی بگم 

خنده م گرفت از کارش 

آها خوب نخوندم .آره بعضی جاها نمیدن حتی یکی از بچه های سایت میگفت مثلا برا بچه کوچیک غذا نمیذارن 😬

ما ی جا رفتیم ظرف غذای بچه فرق داشتن

اول موقع غذا مال بزرگ رو دادن

گفتن از این ب بچه ها ندین

براشون میارن

وای اصلا ی وضعی بود 

برا همیشه حرف ش موند

خوبه مهمون ها تا اونموقع صداشون در نمیاد آخرین مراسمی که رفتم ساعت ۸شام دادنجالبیش این جاست بعضی مهم ...

دیگه از قدیم همین بوده همه میدونن...

هشت هنوز مهمانها نیومدن 

الان موقع عروسی رفتن اگه فقط مردانه دعوت شده باشیم شوهرم ده می‌ره می‌دونه یازده و نیم شام میدن به آقایون ..

دخترم مرتب آجیل می بره مدرسهی روزی از راه مدرسه. ش اومد اداره پیشمظرف آجیلش تو کیفش بوددر آورد بخوره ...

خوبه پیش کسی نگفته تا حالا از اینا نخوردم 😅😅