2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2456062 بازدید | 151305 پست
مستقل من یه کت کرم قهوه‌ای دارم روی مچ تا نصف ساق دستم منجوق دوزیه بعد یکبار با شلوار قهوه‌ای پوشیدم ...

ببخش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مهسان🫂😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
😂😂😂😂جوابت عالی بود.چطوری به فکرت رسیدجدای از شوخی،درباره یک مساله دیگه حرف بزنیم که به یک سرانجا ...

بیایید از خاطرات خوش بگیم 

چه میدونم نامزدی خواستگاری قبولی دانشگاه خبر حاملگی .....

سرزمین من !کدامین نسل تو رو آزاد،اباد و سربلند با چشمان باور خود خواهد دید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میبینی میاد ما رو عادت میده به خودش بعد می‌زاره تو خماری و می‌ره

اره دقیقا 

جالبش اینه که می‌دونه همه دوستش دارند 

و رفت 

عاطفه ماری تبسم نازی و خیلیا های دیگه الان یادم هست اما ترجیح میدم اسم نبرم 

میان کلی حرف و ..بعد یهو میرن 

خداروشکر😘منم والا همون روزمرگیرهام میخاد بره مهد،هرررروزمیگه،اما میگم زده میشه ،بمونه از سال بعد بر ...

منم برا همین مریضی کیان رو نبرده بودم و از بعد عید ثبت نامش کرده بودم اون موقع ها

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خداروشکر😘منم والا همون روزمرگیرهام میخاد بره مهد،هرررروزمیگه،اما میگم زده میشه ،بمونه از سال بعد بر ...

ایی خداا،جوجه دوست داره بره مدرسه😍😍😍😍بعد عید بذار بره خوش میگذره بهش🤩🤩

بیایید از خاطرات خوش بگیم چه میدونم نامزدی خواستگاری قبولی دانشگاه خبر حاملگی .....

من یک خاطره خنده داربرای بارداریم دارم.بیست سال پیش برای بچه اولم،وقتی حس کردم ممکنه باردارباشم رفتم دکترتاآزمایش برام بنویسه.خیلی بیبی چک مدنبود.البته نه تومطب ،رفته بودم بیمارستان

خانوم دکترباتوجه به شرح حالم گفت نوددرصد بارداری اما برای اطمینان باید آزمایش بدی

گفتم خانوم دکتر حالا که توبیمارستانم میتونم همین جاآزمایش بدم؟

دکتر با جدیت گفت:بله میتونین.اما مشکل اینجاست بعلت شلوغی آزمایشگاه،موقع زایمان جوابتونو بهتون میدن😅😅😅

خدایا بی نهایت شکرت
من یک خاطره خنده داربرای بارداریم دارم.بیست سال پیش برای بچه اولم،وقتی حس کردم ممکنه باردارباشم رفتم ...

چقدر کوشا بودن😄😄