2777
2789

من دیروز۱۲هفته و۴روز رفتم غربالگری اول،تموم شدم گفتم سالمه گفت آره بعد به خانمه گفت بنویس تیغه بینی خوب دیده نشد،منم گفتم پس میگی سالمه گفت اره اخه ایرانیا دیرتشکیل میشن واس آنومالی بیا دوباره ببینم،ntهم۱/۱بود،الان نمیدونم چه کنم خیلی نگرانم

مشاور تحصیلی و کنکوری

ازمایشتو دادی؟

گاهی ژنتیک بینی کوچیکه دستگاه هم ضعیفه دیده نمیشه

اگه ان تی خوبه ازمایشتم خوبه نگرانی نداره به نظرم

نهایت تو انومالی چک میشه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازمایشتو دادی؟ گاهی ژنتیک بینی کوچیکه دستگاه هم ضعیفه دیده نمیشه اگه ان تی خوبه ازمایشتم خوبه نگرا ...

امروز صبح آزمایش دادم هنوز جوابشو نگرفتم,اگه چیزی باشه آزمایش نشون میده؟

مشاور تحصیلی و کنکوری

دختر منم تو غربالگری نوشته بود دیده نشده اما نسبت به سن جنین عادیه اما زمایش خون مشکلی نداشت. با اینحال من علاوه بر آنومالی به اصرار آزمایش خون غربالگری دومم رفتم که مطمئن بشم با اینکه دکتر گف میتونی نری

دختر منم تو غربالگری نوشته بود دیده نشده اما نسبت به سن جنین عادیه اما زمایش خون مشکلی نداشت. با این ...

تو آنومالی پس مشکلی نبود؟آدم استرس میگیره،منم دختر بود

مشاور تحصیلی و کنکوری
امروز صبح آزمایش دادم هنوز جوابشو نگرفتم,اگه چیزی باشه آزمایش نشون میده؟

ازمایش ریسکو نشون میده که بالاست یا پایین

این چیزا صد درصد نیست اگه دکتر خدای نکرده شک کنه میفرسته امینو که صد درصده 

ولی ان تیت کاملا نرماله احتمالا ریسکتم پایین میاد نگران نباش

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

مال پسر منم دیده نشده بود، بعضی دکترا چندبار تو همون روز سونو میکنن تا ببینن بعضیا نه، الانم غنچه لب بچم معلوم نشده بود، تو سونو نوشتن که دیده نشد لب، ولی دکتر زنان بعد چند روز تو مطب سونو کرد گفت الان دارم میبینم