2777
2789

اشکان خطیبی ی جمله ای داره در مورد ازدواجش میگه من زندگیم به قبل و بعد از ازدواج با زنم تقسیم شد یعنی قبلش با بعدش کاملا متفاوت بوده از لحاظ خوبی و خیلی با خانومش خوبه و زندگی خوبی دارن 

ب نظرتون واقعا میشه ک ی نفر از بد بختی و افسردگی و حال بدی قبل ازدواجش با ازدواج کردن در بیاد و واقعا زندگیش زیر رو بشه یا همون زندگی قبلشو داره ی آدم دیگم بهش اضافه میشه؟؟ 

شما ک متاهلین بگین از تجربیاتشون.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج یا خوشبختت می کنه یا بدبخت😂من خیلیا رو دیدم واقعا بعد ازدواج خیلی وضعشون تغیییر کرده و خوشبخت شدن مثه زنداداشم که بدجور یعنی شانس اورده ها خودش دیپلم ردی ی شوهر فوق لیسانس با ی شغل با جایگاه بالا تو کشور و با اخلاق عالی و در اختیار خانواده.واقعا بعضیا خرشانسن😂

در صورتی ک آدم درست وارد زندگیت بشه همه چی اوکی میشه

جدی منم خیلی ب این موضوع امیدوارم

چون ب گذشتم خیلی فکر میکنم و واقعا از زندگیم ناراضی هستم حالا نمی خوام بعد ازدواجمم اینطور ادامه پیدا کنه.

اشکان خطیبی ازدواج دومشه، احتمالا تو ازدواج اول خیلی اذیت شد که این خانمش براش معجزه بوده

ولی ازدواج درمان بیماری و افسردگی و اعتیاد و مشکلات اخلاقی نیست.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

جدی منم خیلی ب این موضوع امیدوارم چون ب گذشتم خیلی فکر میکنم و واقعا از زندگیم ناراضی هستم حالا نمی ...

خوشبخت و عاقبت بخیر بشی.گذشته شاید واقعا انتخاب تو نبوده و از رو بچگی بوده.اما سعی کن در آینده بهترین انتخاب رو داشته باشی

نه 

هیچ انسانی جز تو نمیتونه معجزه کنه واست

چرا میتونه مردی با مهربانی عشق شیطنت و شوخی هاش با ثروت و دست و دل بازیهاش حالت رو بهتر کنه

ولی در آخر وضعیت روح و روان وضعیت استقلالت فقط ب دست خودت حل میشه

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو

اشکان خطیبی ازدواج دومشه، احتمالا تو ازدواج اول خیلی اذیت شد که این خانمش براش معجزه بوده ولی ازدوا ...

یدونم 

ولی در کل منظورم اینه زندگیم تغییر میکنه یا همونه فقط ی نفر اضافه شده نمی خوام همینطور با غم و بی روح ادامه پیدا کنه

برای خودم معجزه نه، ولی حالم خوبه. با اینکه مجردی خیلی خوبی داشتم، ولی حس میکنم عشقی که دریافت میکنم تو مجردیم پیداش نمیکردم. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اون شعار  داده زندگی با ازدواج بهتر نمیشه اگر تو نخوای تغییر کنی،برا من بهتر شد خانواده ی شوهرم شادن،شوهرم مرد حمایتگریه البته خونه بابامم خوش میگذشت ولی یکی دو لول بهتر شد با ازدواج کسی برات معجزه نمیکنه هرکسی قبل ازدواج و بعد ازدواج خودش مسئول زندگی خودشه

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴