2777
2789

۱۰ سااال با رفیقم دوست صمیمی بودیم بدون هیچ دلیلی یهویی غیب شد نه جواب زنگامو میداد نه جواب پیامامو حتی با خواهرش حرف میزدم تا بتونم باهاش ارتباط بگیرم بعد از ۴ ماه پیجشو دیدم بهش پیام دادم ولی اون گفت به جا نمیارم🙁

تنها دوستی بود که داشتم خیلی یهویی تنها شدم....

چرا آدما انقدر مزخرف شدن؟ 

پس عزا بر خود کنید ای خفتگان زانکه بد مرگیس این خواب گران

بچه ها شوهرم به شدت عاشق خواهرو مادرش خیییلی به من بی توجه مخصوصا وقتی پای اونا وسطه من ۷ ساله خونه اونا میرم ظرفا رو بعد غذا میشورم خواهرشم که ماشین ظرفشویی داره همیشه میگه قرص ندارم که من بشورم ولی اونا میان من میزارم توماشین بعد این سری اومدن خونمون خواهرش پرسید از من ظرفا رو بزارم تو ماشین یا بشوریم منم یه سری خواستم بگم قرص ندارم تا من جواب بدم شوهر دویید گفت نه میزاره تو ماشین!که خواهرش نشوره یعنی دیوانه شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کاری هم کرده باشی مستحق همچین رفتاری نیستی پس این آدم بی ارزشه بی خیالش شو

واقعا زوره یادمه آزمون‌ رانندگی داشت من با بچه کوچیک تو گرما رفتیم با شوهرم دنبالش که یادش بدیم چندجای ماشینم مالید ولی هیچی نگفتم بهش که یه وقت تمرکزش بهم نخوره برا امتحان 

واقعا زوره یادمه آزمون‌ رانندگی داشت من با بچه کوچیک تو گرما رفتیم با شوهرم دنبالش که یادش بدیم چندج ...

برا هیچ رفیقی نباید اینقدر انرژی بزاری آدما تضمین ندارن 

در جواب ابلهان اینقدر خاموش ماندیم.... که گفتند: حرف حساب جواب ندارد...      
مطمئنی کاری نکردی؟ 

نه هیچی جز احترام مهربونی بی منت هیچی آخرین بار باهم بیرون رفته بودیم خیلیم خوشگذشت بهمون ولی....

نمیدونم چرا اینکارو کرد

اسی تجربه تلخیه منم داشتم رهاش کن بره 

بدتر از این اتفاق اینکه من بجز اون کسیو نداشتم ولی اون همیشه دورش پر بود من اصلا نمیتونم راحت ارتباط بگیرم باکسی و حالا اینم از دست دادم

برا هیچ رفیقی نباید اینقدر انرژی بزاری آدما تضمین ندارن 

اره دقیقا 

حتی الانم اگه شوهرم بفهمه باز بهش پیام دادم ناراحت میشه خودشو کشت که بگه ولش کن ولی من باز بهش پیام دادم اصلا نمیتونم هضم کنم این رفتارو😞

اره دقیقا  حتی الانم اگه شوهرم بفهمه باز بهش پیام دادم ناراحت میشه خودشو کشت که بگه ولش کن ولی ...

چون تنهایی وگرنه اصلا برات مهم نبود

در جواب ابلهان اینقدر خاموش ماندیم.... که گفتند: حرف حساب جواب ندارد...