2777
2789
عنوان

کنکوووور

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 37 پست
دوره ی نکته وتست اسفنداستادآریان حیدری ثبت نام کردم چون پشت کنکوری بودم کتاب زیادخریدم ومنبع زیادداش ...

مرسی قشنگم

من ایکیو دارم میخوام هرکولم بخرم

و مطابق تدریس سالیانه حیدری پیش برم بنظرت برنامم خوبه

مرسی قشنگم من ایکیو دارم میخوام هرکولم بخرم و مطابق تدریس سالیانه حیدری پیش برم بنظرت برنامم خوبه

حتماباکلاس هاپیش برووعقب نیفت اگرم میبینی سالیانه خیلی طولانیه ووقت گیرنکته تست روببین وتست زیادکارکن چون نکته هم که بری جزوه ی جامع رومیده خودت حل کنی وهیچ فرقی باسالیانه نداره

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تومای مدیوبرو سوابق تحصیلیت روبازچک کن ببین تغییرکرده یانه

من نظام قدیم هستم با گزینه والدین و سایر رفتم اعتراض یه فرم طولانی پر کردم بازم میرم تو سایتش همون فرم فقط میاد اصلا نمرات خبری نیس

حتماباکلاس هاپیش برووعقب نیفت اگرم میبینی سالیانه خیلی طولانیه ووقت گیرنکته تست روببین وتست زیادکارک ...

مرسی ببخشید درمورد بقیه درساهم این نظرو دارین که نکته تستشو به جای سالیانه شونو ببینم؟ 

شما نکنه تست شو از اسفند شرکت کردین یا از همون اول فیلماشو میدیدن اما نکته تستش

من نظام قدیم هستم با گزینه والدین و سایر رفتم اعتراض یه فرم طولانی پر کردم بازم میرم تو سایتش همون ف ...

منم باهمون میرم صفحه اولش یه قسمتم داره سوابق تحصیلی اونوکه بزنین نمراتتون وترازکسب شده رومیزنه امسال ترمیم کردی؟اون چندتادرس که برانظام قدیم نبوده روبازامتحان دادی؟

مرسی ببخشید درمورد بقیه درساهم این نظرو دارین که نکته تستشو به جای سالیانه شونو ببینم؟  شما نک ...

بستگی به ضعف وقوتت داره من اون ۳تادرس دیگه روجامع رفتم موسسه اپکس ازکلاسای اونام عقب بودم اصن بهم نگفته بودن کی شروع شده من فک میکردم مهرشروع شده ولی شروع ازتیربودبرای همین اوناروپشت هم وخیلی زودجمع کردم ورسوندم به دی بعدش گفتم ریاضیم روهم قوی ترکنم بین استادسادات وحیدری هم دودل بودم ولی رفتم حیدری!اگه پایت قویه زودبانکته وتست ببنددرسات روبعدفقط تست بزن اگه گیرداری اول رفعش کن بعدبروسروقت تست.بعدم اینجوریه که کلاس رفتن واقعایه چیزدیگس تکلیف داری آزمون داری خیلی بهترازآفلاین دیدن کلاساس اونجوری انگاریه فیلم داری که هفته ای یه قسمتش رومیبینی ولی باکلاساواقعاپیشرفت میکنی ودبیرولت نمیکنه من تااسفندبه ریاضی اونطوری که بایداهمیت نداده بودم توعیدهرشب آزمون داشتیم اصن بعد عیدیه آدم دیگه شده بودم!وقتی جامع ونکته وتست رومیبینی میگی اعع این که همون حرفای قبیلیه فقط استادقصه سربازی رفتن و...توش نمیگه ومفیددرس میده ولی ازطرفیم نمیشه صبرکردتااسفندکه نکته هاشروع شه واگه بخوای سال قبلش روهم ببینی به نظرمن توکنکوربه روزبودن خیلی مهمه بایددیدگاه های جدیدطراح روببینی طراح یه سال بزرگتروباهوش ترشده نمیشه بادیدسال قبل رفت جلوش!یه راه داری اینکه نکته هاروببینی وکارکنی به اسفندم که رسیدی بری کلاس ومطالب جدیدرویادبگیری اینجوری به نظرم توپول آموزشت روهم دادی وحروم نیست!موفق باشی❤

بستگی به ضعف وقوتت داره من اون ۳تادرس دیگه روجامع رفتم موسسه اپکس ازکلاسای اونام عقب بودم اصن بهم نگ ...

وای مرسی از توضیحات کاملت قشنگم انشالله به اونچه که میخوای برسی امسال ممنونم مهربون همیشه موفق باشی❤️😍😍🥺

وای مرسی از توضیحات کاملت قشنگم انشالله به اونچه که میخوای برسی امسال ممنونم مهربون همیشه موفق باشی❤ ...

زنده باشی عزیزم خواهش میکنم بازم سوالی داشتی درخدمتم❤❤