2777
2789
عنوان

کنکوووور

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 37 پست
انشالله خوب میشی  هدفت چیه گلم؟

هدفم که پزشکی بود سه سال پشت کنکور بودم ولی اگه سوابق رواصلاح نکنن بایدبه فیزیو یافرهنگیان وایناراضی بشم💔

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پشت کنکوری بودم ترازسوابقم فعلازیاداوکی نیست دعاکن بااعتراض بهترشه❤

عزیزم ب نظرت با تراز ازمون ۶۰۶۳و سوابق۷۵۰۰ و تراز کل۶۶۱۱ و مال دوستم تراز کل۶۹۰۰ انسانی منطقه دو امکان اوردن دولتی رشته هایی مثل ادبیات جامعه اقتصاد شهر خودم ینی همدان هست؟؟و رشته مدیریت بازرگانی سایر شهر ها؟میدونم فرهنگین مجازم

عزیزم برای شیمی چیکار کردی؟

شیمی روخودم رفتم کلاس سالیانه مسعودجعفری موسسه ی اپکس دوران جمع بندیم دوستم کلاس استادبابایی ثبت نام کردپنلشوبه منم میداد زیادباشیمی اوکی نبودم هیچوقت حتی توآزمونام اونو۳۵زدم

چه رشته ای عزیزم ؟ انشالله رتبت خیلی خوب بشه بنظرت من شانس دولتی چه رشته هایی دارم منم اختصاصیم ...

تجربی بودم من!شماهم تجربی هستی؟اگه آره که شانس فرهنگیان وپیراپزشکی هاروداری به نظرم!توانتخاب رشته انتخاب های اولت رورویایی بزن امسال ترازکل هانسبت به سال های قبل خیلی کمترشده ممکنه باترازهایی که سال های قبل زیادم چشمگیرنبوده چیزای خوبی قبول شی حتمابایه مشاور خوب صحبت کن

اعتراض سوابق کجا باید بریم ببینیم ترازمون تغییر کرده یا نه

تومای مدیوبرو سوابق تحصیلیت روبازچک کن ببین تغییرکرده یانه

تجربی بودم من!شماهم تجربی هستی؟اگه آره که شانس فرهنگیان وپیراپزشکی هاروداری به نظرم!توانتخاب رشته ان ...

نه گلم من انسانی هستم منطقه یک.. میدونم ترازم زیاد توب نیست اما خب شما نمیدونی په رشته هایی روشانس قبولی دارم فقط دولتی؟

بله عزیزم حرفت درسته..گذشتم روبه هابیاد بعد مشاوربگیدم

عزیزم ب نظرت با تراز ازمون ۶۰۶۳و سوابق۷۵۰۰ و تراز کل۶۶۱۱ و مال دوستم تراز کل۶۹۰۰ انسانی منطقه دو امک ...

به نظرم شانسش رودارین ترازتون تراز خوبیه ولی چون خودم انسانی نیستم دقیق نمیدونم

نه گلم من انسانی هستم منطقه یک.. میدونم ترازم زیاد توب نیست اما خب شما نمیدونی په رشته هایی روشانس ق ...

راجع به انسانی زیاداطلاع ندارم ولی ترازتون به فرهنگیان که میخوره البته همه چی بستگی به ظرفیت منطقتون هم داره ولی امیدوارم همونی بشه که تودلته❤

راجع به انسانی زیاداطلاع ندارم ولی ترازتون به فرهنگیان که میخوره البته همه چی بستگی به ظرفیت منطقتون ...

ممنون گلمم مرسی که جواب دادی

علاقم فرهنگیان وروانشناسی بود اما زیاد شانس ندارم برای فرهنگیان

ممنوونم🥰🥲

چه عالی ببخشد میشه روش مطالعه و منبعاتو بپرسم

دوره ی نکته وتست اسفنداستادآریان حیدری ثبت نام کردم چون پشت کنکوری بودم کتاب زیادخریدم ومنبع زیادداشتم تدریس هاهم چون مبحثی بودباهمشون جلومیرفتم ولی بهتریناشون میکروجامع(نوشته آریان حیدری)ویه جزوه بهمون دادتکلیفمون ازتواون بود جزوه ی کلاس های جامعش بودتماماتست های کنکور وآزمون های مختلف و...بودبراجمع بندیم موج آزمون!ولی به نظرم زیاد دور خودت کتاب جمع نکن یه کتاب روچندیننن باربزن بعدبروسراغ منبع بعدی!پارسال اولین چاپ هرکول بود من چون سال اولش بود اعتمادنکردم نخریدم ولی تطابق هاروکه گذاشتن واقعابه کنکورنزدیک بود

ممنون گلمم مرسی که جواب دادی علاقم فرهنگیان وروانشناسی بود اما زیاد شانس ندارم برای فرهنگیان ممنوو ...

امسال ظرفیت هاخیلی بیشترشده حتماانتخاب رشته ات روبده یه مشاورحرفه ای چینش خیلی مهمه به امیدخداکه میشه💚💫

امسال ظرفیت هاخیلی بیشترشده حتماانتخاب رشته ات روبده یه مشاورحرفه ای چینش خیلی مهمه به امیدخداکه میش ...

چشم عزیزم

مشاور خوب نمیشناسم گفتم رتبه ها بیاد بعد یکی رو سریع پیدا کنم

ممنونم💗💗💗