2777
2789
عنوان

بچه ام سرماخورده ۱۶ ماهشه

270 بازدید | 17 پست

دخترم ۱۶ ماهشه از یکشنبه فقط سر و شکمش داغ میشه بردمش دکتر میگه ویروسه فقط استامینوفن داده همچنان بی حال هست و تب میکنه با استامینوفن پایین میارم 

مگه نباید بهش آنتی بیوتیک میداد 

بنظرتون خودم بگیرم بدم بهش 

هرچند میگم ببرمش دکتر دوباره برای ساعت یک نوبت گرفتم 

خیلی نگرانم 

پسرم جمعه گرفت و شنبه بهتر شد دخترم اولین بار هست بیمار میشه 

خدایا مراقب عزیزانم باش❤

والا منم دخترم گرفت چندروز تب داشت سه بار بردم دکتر انتی بیوتیک نداد خودم گرفتم بهش دادم خوب شد

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم دخترم گرفت چندروز تب داشت سه بار بردم دکتر انتی بیوتیک نداد خودم گرفتم بهش دادم خوب شد

اره خوب نمیشه بخدا دلم کبابه کلا بی حوصله شده 

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
این ویروسه خیلی بده 😭😭😭😭 پسر منم گرفته ولی ۵ سالشه  همش تبو گلو درده ولی دو هفتست طول کشی ...

خیلی سخته میگم اگه نداد خودم بخرم فکر میکنم عفونت گرفته بدنش 

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
خارج اصلا به بزرگسال هم بخاطر سرما خوردگی دارو نمیدن چه برسه به بچه آنتی بیوتیک بدن فقط درمان خانگی ...

مایعات زیاد میدم همش آویشن و عناب دم میکنم با عسل میدم بهش اما چیز دیگه میلش نمیکشه زیاد هم بهش شیر میدم از اشتها افتاده

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
انتی بیوتیک اصلا چیز خوبی نیست. خوب کرده نداده خیلی کوچیکه. ایشالا زود خوب میشه.

خیلی بی حاله من تا سخت نباشه انتی بیوتیک نمیدم این خیلی بی حاله همش هم آبریزش بینی داره

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
لیمو ترش تازه بگیر ،شربت آبلیمو عسل بده

نمیخوره امتحان کردم پسرم با همین دمنوشا خوب شد سریع اونم ۲ سال و نیمه اما دخترم دفعه اوله بیمار میشه فکر کنم بخاطر همین سنگین گرفته

خدایا مراقب عزیزانم باش❤