2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سالشه .

مگه چقدر کمه؟

ببین دختر من اوایل اصلا موی ضخیم نداشت.شبیه پسرا بود.الان موهاش نازکه ولی داره کم کم‌رشد میکنه.موهای خودمم نازکه ولی کم پشت نیست.عمشم همینطور.

شاید بهتر باشه با دکتر مشورت کنی

مگه چقدر کمه؟ ببین دختر من اوایل اصلا موی ضخیم نداشت.شبیه پسرا بود.الان موهاش نازکه ولی داره کم کم‌ ...

بردمش فوق تخصص غدد 

گفت این ارثیه چرا اوردیش اینجا.گفتم آوردم ببینم بدنش کمبودی چیزی ندارم بعد ببرم دکتر پوست و مو... کلی آزمایش نوشت .بعدم تقویتی داد .نمیدونم کم پشتی ارثی درست میشه یانه.تازه متوجه شدم متاسفانه قبلا فکر میکردم اقتضای سنشه درست میشه .نمی‌دونستم طرف شوهرم کم پشتی ارثی دارن.

مگه چقدر کمه؟ ببین دختر من اوایل اصلا موی ضخیم نداشت.شبیه پسرا بود.الان موهاش نازکه ولی داره کم کم‌ ...

موهای خودمم پارچه اما ماشاالله پره.دخترم هم پارچه هم کم پشت .جوری که ازبالا نگاه کنی پوست سرش دیده میشه.

اسی به من بدبخت هم  از طرف پدریم کم پشتی مو‌ ارث رسیده😭😭😭همچنین دماغ بزرگ.بخدا مامانم موهاش ...

گلم دماغو میشه عمل کرد 

موها رو چه میشه کرد.

.منم خودم پوستم سفید دماغ عملی موهامو ماشاالله خوب بود الان یکم ضعیف شده اما دخترم خیلی کم پشته میگم دوروز دیگه بچه بیاره شیر بده میخواد چکارکنه