2777
2789
ناراحت نشی ولی خیلی خنده دار میشه اددم چاق فقط چادر معمولی خودمم ارزوی چادر عربی دارم ولی مث پنگوئ ...

نه عزیزم چرا ناراحت بشم

خودم نظر خواستم ک راهنمایی بشم

آخه من قدمم بلنده

چاق که نیستم اما بخاطر قد بلندم هیکلم انگار درشته

چهارشونه ام

ممنونم از راهنماییت گلم

برای مادر شدنم دعا کنید☺️1401/12/16

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من توپرم و قد بلند و چهار شونه ام میگم نکنه خیلی هیکلی تر نشونم بده😅

به نظر من هیکلی تر نشون میده

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
بهترینش چادر ساده و دانشجوییه، بحرینی هم خوبه ولی بهتره همه رو خودت تست کنی

میخواستم از اینستا سفارش بدم خیییلی قشنگههههه

ولی حیف حضوری نیست برم پرو کنم ببینم چجوریه تو تنم

من توپرم و قد بلند و چهار شونه ام میگم نکنه خیلی هیکلی تر نشونم بده😅

ن ولی خیلیی خوشگلللن

√Army√... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ..... رفیق خنده و غمم (..) ...
نه عزیزم چرا ناراحت بشم خودم نظر خواستم ک راهنمایی بشم آخه من قدمم بلنده چاق که نیستم اما بخاطر ق ...

فدات عزیزم

اول از کسی که داره بگیر سر کن

نخر 

از چند نفر که باهاشون اوکی هستی بپرس چطوره

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
از این فروشگاه ها و نمایشگاه های حجاب برو فقط تست کن اگه خوشت اومد که بگیر اگه نه که هیچی

چشم عزیزم حتما

ولی این مدل یه گلدوزی ساده داشت عاشقش شده بودم بخاطر همین میخواستم سفارشش بدم

ولی چون میگن چاق نشون میده بیخیالش میشم🥲

https://uploadkon.ir/uploads/7e4116_23IMG-3281.png

فدات عزیزم اول از کسی که داره بگیر سر کن نخر  از چند نفر که باهاشون اوکی هستی بپرس چطوره

ممنونم از راهنماییت گلم

چشم حتما این کار رو میکنم

از اینستا خریدم رو بیخیال میشم

https://uploadkon.ir/uploads/7e4116_23IMG-3281.png   این بود خیلی دوستش داشتم حییف🥲😅

عه مال نوین حجابه؟!

من یه چادر ازش گرفتم. خوب و خوش دوختن چادراش

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم