2777
2789
عنوان

امشب تلخ ترین شب زندگیمه….

830 بازدید | 59 پست

هرسال ازین شبا هست..

اما امشب شبی بود که فهمیدم 

باید چیکار کنم 

مسیر زندگیم به کجا داره میره.

خلاصه 

امیدوارم هیچ کس تجربه نکنه 

اما امشب قد صد سال پیر شدم 

مینویسم بمونه همینجا ک چ خریتی کردم:)

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا من با اینکه قصتو نشنیدم استرس گرفتم؟ 

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻

چکردی ؟؟؟؟

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

۱۰ سال از زندگیمو ی پسریو دوست داشتم 

جونمم میدادم براش 

این ۴ سال اونم ی چراغ سبزایی میداد و کلی اتفاق افتاد ک من قکر کردم هرچی باشه اینم حس داره

روزا گذشت غیرت میدیدم ازش

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.