2777
2789
عنوان

بچها بیاین خودتون قضاوت کنید

116 بازدید | 18 پست

برادر شوهرم از یه شهر دیگه اومده تو شهر ما 

ولی من اصلا خبر نداشتم همسرمم ماموریته مث اینکه ب گوشش میرسه که اینا تو شهرماهستن بعد به من پیام میده ک  اینا رو شب بگو بیان شام  دعوتشون کن

سوال من اینجاس وقتی اونا اومدن  نباید ی سلامی چیزی اوهومی چیزی بگن ک من بگم بفرما یا نه؟؟؟ منم  گفتم که بهشون زنگ نمیزنم باهام دعوا کرد و الان قهره

بچها اینجا فضای مجازیه‌ جاییه ک‌ بیایم یکم حال و هوامون عوض شه و دمی باهم گفتگو کنیم ....دل همو با حرفامون نشکنیم به هم احترام بزاریم🌺🌈

و اینم بگم با خانومش و بچش اومدن 

بچها اینجا فضای مجازیه‌ جاییه ک‌ بیایم یکم حال و هوامون عوض شه و دمی باهم گفتگو کنیم ....دل همو با حرفامون نشکنیم به هم احترام بزاریم🌺🌈

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودش نیست اخه چرا خونوادش را دعوت کنی؟، مگه اینکه صمیمی باشید 

نه ولا صمیمی نیستیم اگه بودیم ک یه زنگ مبزدن یا یه سر به بچه برادرشون میزدن خودم به جهنم

چ فرقی میکنه شاید اونا نیومدن زحمت نده شما زنگ بزن دعوت کن

چرا باید دعوت کنم مگ خونه غریبس، در خونه من ب رو همه بازه من دوسندارم کسیو ب اصرار خودم بگم بیا  باید دلی باشه

میگفتی که شاید خودشون نخوان که ما بفهمیم اینجا اومدن شاید معذب باشن من زنگ بزنم مجبور میشن تو رودروا ...

نه جالب اینجاس که براردر شوهرم لایو گذاشته ک تو شهرمونه منم دسم رف رو لایو دید ک میبینم مجبور شدم زنگ زدم  با اینکه تعارف کردم ولی نیومدن چقدم میوه و اینا گرفتم  حتی وقتی ام رفتن زنگ نزد ک خدافظ ببخشید نشد بیایم داریم میریم

خوب عزیزم ازین زاویه به موضوع نگاه کن 

اونا میدونستن برادرشون ماموریته نخواستن مزاحم شما بشن مسلما اگه تماس میگرفتن یا خبر میدادن به شما شمام تعارف میزدید زحمتشون میافتاد گردن شما 

نخواستن بزحمت بیفتید 

حالا که همسرتون ازتون خواسته زنگ بزنید و دعوتشون کنید 

نه جالب اینجاس که براردر شوهرم لایو گذاشته ک تو شهرمونه منم دسم رف رو لایو دید ک میبینم مجبور شدم زن ...

بابا اینا اصلا به قصد گردش اومده بودن نه به قصد مهمونی خونه شما به شوهرت بگو البته با مهربونی

میگفتی و اصرار میکردی در حقیقت مزاحم تفریحشون بودی

بابا اینا اصلا به قصد گردش اومده بودن نه به قصد مهمونی خونه شما به شوهرت بگو البته با مهربونی میگفت ...

اومدن خونه خواهر زنش  مسیر خونه خواهر زنش تا خونمون با ماشین ۵_۷دقیقس۔من اینو بی احترامی میدونم که حتی نکردن ی سر بزنن    ، یعنی نخواستن نه که نتونن

بعد جالب اینجاس این جاریم  با  اون یکی جاریم بدون گفتن بدون  دعوت میره خونشون ۱۰_۱۵روزم میمونه  

اومدن خونه خواهر زنش  مسیر خونه خواهر زنش تا خونمون با ماشین ۵_۷دقیقس۔من اینو بی احترامی میدونم ...

سخت نگیر جانم

دنیا دو روزه برای خودت مساله نساز

من بودم به یه ورم هم نبود. خب با خواهر زنش و جاریت راحت تره بذار بره باهاشون خوش بگذرونه حوصله داریا تو هم با خانواده و دوستای خودت خوش باش

رمز خوشی دو عالم میدونی در چیه؟ شل کنی بذاری بگذره