2777
2789

قهر ک حرف میزنیم خیلی سرد و جامونو جدا کردیم دلیلشم اینه ک دعوا کردیم هجوم اورد سمتمو زد تو صورتم فوشای خیلی بد داد بعدش من دیگ باهاش کار نداشتم ینی اون حرف میزنه من خیلی سرد جواب میدم ی ماهه ک جامونو جدا کردم اما هیچی نگف هیچی حتی نگف ببخشید حتی نگف چرا همیشه پکری چرا همیشه تو خودتی هیچی نگف از قبل قرار بود طلا بخره اما بدون اجرت میخاس بخره  یهو دوسش ی گردنبند بدون اجرتو استوری کرد شبش دیدم خریدو اورد داد بهم دوباره رف مغازه منم ک شوکه بودم هیچی نگفتم الانم ک خونس بازم هیچی نگفتم...نه ذوقی نه چیزی دلم میخاد واقعا بیاد بگه چته ببخشید از دلم دربیاره بنظرتون رفتارم اشتباهه؟؟

واقعا برام توجه از طلا مهم تره😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب بعضی از مردا توجهشون این شکل یه بع نظر من دیگه کشش نده

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

بعضیا بارفتارشون نشون میدن یه تشکر جدا بکن بابته گردنبند بعد دوباره سرد بشو

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

بگو ممنون که برام کادو گرفتی 

خب حالا بیا راجع به مشکلمون حرف بزنیم

باید یادبگیره با حرف زدن مشکلات رو حل کنید طلا گرفتن خالی کافی نیست

گرچه کارش ارزشمنده تو این شرایط اقتصادی

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

منم تتسوعا امسال سر یه نوضوع بی خود بحثم شد با شوهرم بعد سیزده سال دست روم بلند کرد جلو دوتا بچم ده روزی جامو جدا کردم بخاطر بچه هام بخشیدمش اما از دلم بیرون نرفت 

نه عزیزم رفتار شما کاملا طبیعی وقتی همسر آدم توی دعوا دستش بلند میشه آدم حس بدی به اون آدم پیدا میکنه ، ولی اگه جات رو همچنان جدا کنی کم کم خودت سردتر میشه و این سخت میشه واست،  به ی بهانه ایی برو سر جات بخواب و سعی کن فراموش کنی