2777
2789
عنوان

سقط حاملگی پوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 4840 بازدید | 46 پست
فردا همه چی مشخص میشه اگ خاستی بیا خبرشو بده بهم

روی چشام حتما،،توروخدا برام دعا کن،،منم برای شما دعا میکنم،،ان شاءالله با عنایت خدا بهترین دوران حاملگیت رو باسلامتی سپری میکنی ونی نیت رو بغل میکنی،الهی آمین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دنیا ازت ممنونم،،دستت رو میبوسم،خیلی استرس دارم،،طوریکه تپش قلب گرفتم بخداقسم

اصلا اینجوری نکن باخودت 

ما زنها باید خیلی قوی باشیم

این چیزا برا ۸۰ درصد زنا پیش میاد

من خودم خییییییلی ترسو بودم مامانم بهم گفت خودتو قوی کن نترس نمیمیری 

کورتاژم ک با بیهوشی یا بیحسیه درضمن تو ۹ هفته بودی بچت اندازه لوبیا بوده اون افتاده بیرون...کورتاژ میکنن ک خیالشون راحت باشه 

خدایا بی نهایت شکرت❤️
اصلا اینجوری نکن باخودت  ما زنها باید خیلی قوی باشیم این چیزا برا ۸۰ درصد زنا پیش میاد من خو ...

گلم من یکبار زایمان زودرس شدم تو26هفته،،بقدری درد کشیدم خدامیدونه،،کلا ترس تو وجودم مونده،،کلا ادم ترسویی نیستم اما چون همه نوشتن دردای شدیدی داشتیم عین زایمان ،تن وبدنم میلرزه،،شوهرم میگه برو کورتاژ،یه دفعه راحت شو،،یه میلیون دادم قرص سقط خریدم،،از ترس درد استفاده نکردم

گلم من یکبار زایمان زودرس شدم تو26هفته،،بقدری درد کشیدم خدامیدونه،،کلا ترس تو وجودم مونده،،کلا ادم ت ...

عزیزم دلیل زایمان زودرس چی بود؟؟

نترس سقط اونم الان ک کوچیکه اصلا دردش قابل مقایسه بااون ۲۶ هفته نیس 

خدایا بی نهایت شکرت❤️
گلم من یکبار زایمان زودرس شدم تو26هفته،،بقدری درد کشیدم خدامیدونه،،کلا ترس تو وجودم مونده،،کلا ادم ت ...

من ک میگم سقط کردی ولی حالا دست احتیاط قرص رو بخور

دکترت درجریان قرص هست؟؟؟

خدایا بی نهایت شکرت❤️
عزیزم دلیل زایمان زودرس چی بود؟؟ نترس سقط اونم الان ک کوچیکه اصلا دردش قابل مقایسه بااون ۲۶ هفته نی ...

اصلا نه خودم ونه بچم مشکلی نداشتیم،،رفته بودم غربالگری سه ماهه دوم،،دکتر گفت رحمت به اندازه 3سانت بازشده،،بعدش گفت برو بستری شو تا سرکلاژ کنیم،،رفتم بیمارستان تاشب شد5سانت ،،گفتن سرکلاژ تا 4ماه میشه،،بعدش دردام شروع شدوزایمان کردم

من ک میگم سقط کردی ولی حالا دست احتیاط قرص رو بخور دکترت درجریان قرص هست؟؟؟

نه قرص رو میترسم بخورم،،نه قرص رو دکتر خودم نگف،،یه دکتر دیگه گف،،اونم از یه نفر مخفیانه گرفتیم

نه قرص رو میترسم بخورم،،نه قرص رو دکتر خودم نگف،،یه دکتر دیگه گف،،اونم از یه نفر مخفیانه گرفتیم

پس،فعلا نخورش

صلاح نیس

برو سونو ببین چی میگن بعدشم بیهوشی و کورتاژ و خلااااااص

خدایا بی نهایت شکرت❤️
سلام نفس خوبی؟ منم زیارت عاشورا برات خوندم چیشد؟رفتی دکتر؟

سلام عزیزم رفتم دکتر نبود،،از لحاظ جسمی خوبم،،فقط روحی داغونم،،امروز ظهریه کمی درد داشتم 3تا لخته متوسط دفع کردم،،صبح ان شاءالله میرم دکترسونو بشم،،اگه دفع نشه میرم کورتاژ