2777
2789
عنوان

بیایید بگید که شوهرتون...

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 39 پست
بازخوشبحالت بچه داری من بچه هم ندارم  چه انتظارهای از شوهرت داری؟  چقد زنا مظلومن؟  ...

خوب وقتی از لحاظ روحی تامین نباشی نمیتونی درست و حسابی به بچه برسی ...حوصله بچه رو نداری....بداخلاق میشی و...

واقعاااا خانوما مظلومن

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘
خوب وقتی از لحاظ روحی تامین نباشی نمیتونی درست و حسابی به بچه برسی ...حوصله بچه رو نداری....بداخلاق ...

درسته واقعا 

اگه بهم توجه کرده بود من الان خواب بودم اما از شدت ناراحتی نمیتونم بخوابم نمی‌خوام حتی کنارش دراز بکشم اوف

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عوضی هستن  من نمی‌دونم مردا اینجا چه گورشونو می‌خوان نکبتا

والا بخدا همونو بگو

حالا همونایی که درخواست میدن بری از خانومشون بپرسی دلش خونِ هاااا 😆😆😆بلد نیست به خانمش محبت کنه میاد اینجا به غریبه محبت کنه

درسته واقعا  اگه بهم توجه کرده بود من الان خواب بودم اما از شدت ناراحتی نمیتونم بخوابم نمی‌خوا ...

وااااای دوست من

تو چقدر مثل منی😢😢😢😭😭😭😭

شوهرم به همه توجه می‌کنه حسابی  به من میرسه مریضه  نه بابا بزار اینجا امنیت داشته باشیم ...

من در مورد این موضوع با هیچکس صحبت نمیکنم جز دوستای نی نی سایتی😅😅

اصلا اگه اینجا نباشه دلم میترکه

تو با شوهرت صحبت کردی در مورد این موضوع؟؟