narsisjoon مدیر استارتر عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 2652 عنوان بیایید بگید که شوهرتون... 257 بازدید | 39 پست نازتون رو میکشه یا نه؟؟شوهر من مثل ماست میمونه چیکار کنم یخورده احساسی باشه؟؟بهش ميگما ولی اصلا انگار بلد نیستمن اوایل ازدواج خیلی پرانرژی بودم ولی حس میکنم این روزا خیلی سرد و بی روحم....🥲🥲اگه ترفندی بلدید خواهرانه کمکم کنید 😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘 1402/05/26 | 00:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__delbar__ عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 31585 باهاش صحبت کن بهش بگو جیا دوست داری و دوست داری چیکارا کنه براتخودتو لوس کن براش مرا تا دل بُوَد دلبر تو باشی♡ یه تثبیتی با اراده💪💛
bright_light عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 9144 خخخ ذاتشه بعضی ها بلد نیستن ابراز کنن منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️
narsisjoon مدیر استارتر عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 2652 باهاش صحبت کن بهش بگو جیا دوست داری و دوست داری چیکارا کنه برات خودتو لوس کن براش گفتم هزااار بار لی تاثیر ندارهاون زمانی که حس لوس کردن داشتم کسی نازمو نکشید الان دیگه واااااقعا حسش نیست😢😢😢 😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘
royaekhis عضویت: 1400/10/29 تعداد پست: 16092 نه خیلی تنهام اصلا از نظر روحی و عاطفی بهم نمیرسه متاسفانه
narsisjoon مدیر استارتر عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 2652 خخخ ذاتشه بعضی ها بلد نیستن ابراز کنن اینطوری خانم رو افسرده میکنن به نظرم... 😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘
bright_light عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 9144 اینطوری خانم رو افسرده میکنن به نظرم... آره من نمیتونم تحمل کنم منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️
__delbar__ عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 31585 گفتم هزااار بار لی تاثیر نداره اون زمانی که حس لوس کردن داشتم کسی نازمو نکشید الان دیگه واااااقعا ح ... چرا گوش نمیده؟نمیتونه؟یا چی؟ مرا تا دل بُوَد دلبر تو باشی♡ یه تثبیتی با اراده💪💛
narsisjoon مدیر استارتر عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 2652 نه خیلی تنهام اصلا از نظر روحی و عاطفی بهم نمیرسه متاسفانه میبینی دوست منحالا اگه یه آقا خطایی کنه همه میگن حتماااا خانمش به نیازهاش توجهی نکردهاما هیچکس نمیگه نیاز یه خانم چیه 😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘
narsisjoon مدیر استارتر عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 2652 آره من نمیتونم تحمل کنم خانمها اکثرا با احساسن...بی مهری رو نمیتونن تحمل کنن 😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘
bright_light عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 9144 خانمها اکثرا با احساسن...بی مهری رو نمیتونن تحمل کنن آره من یبار شب ففط بهم شب خیر خالی گفت دیگه نگفت عشقم شب خیر سرماخورده بود حال ندار بود اون موقع کاریش نداشتم اما فرداش جنگ جهانی🤣🤣🤣 منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️
narsisjoon مدیر استارتر عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 2652 چرا گوش نمیده؟ نمیتونه؟ یا چی؟ اصلا انگار بلد نیستو تلاشی هم نمیکنه که یاد بگیرهاگه حالا خانما بودن همه بهش میگفتن بر یاد بگیر وگرنه شوهرت رو از دست میدیاااااولی برا آقایون اصلا مهم نیست که ممکن یه زن شاداب رو به افسرده تبدیل کنه 😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘
royaekhis عضویت: 1400/10/29 تعداد پست: 16092 میبینی دوست من حالا اگه یه آقا خطایی کنه همه میگن حتماااا خانمش به نیازهاش توجهی نکرده اما هیچکس ن ... شوهرم یه دست هم رو سرم نمکشه خیلی دلم گرفته دلم واسه خودم میسوزه همین الآنم اشکم در اومده به هیچ نیازیم توجه نمیکنه آدم بدی نیست اما نیازهای من واسش مهم نیست
narsisjoon مدیر استارتر عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 2652 آره من یبار شب ففط بهم شب خیر خالی گفت دیگه نگفت عشقم شب خیر سرماخورده بود حال ندار بود اون موقع کار ... 🤣🤣🤣🤣منم اینجوری بودم یه مدتالان دیگه حوصلهشو ندارم و برام مهم نیس 😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘
__delbar__ عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 31585 اصلا انگار بلد نیست و تلاشی هم نمیکنه که یاد بگیره اگه حالا خانما بودن همه بهش میگفتن بر یاد بگیر ... احتمالا پدر و مادرشم محبت نمیکنن تو خونه جلوی بچه ها اینم یادنگرفتهمشاوره نمیاد؟ مرا تا دل بُوَد دلبر تو باشی♡ یه تثبیتی با اراده💪💛