2777
2789

ولی دیگه نیومد جواب اعضا رو بده 

من چون تقریبا با طب سنتی و این موارد اشنا هستم میتونم جواب اعضا رو تا جایی که بلدم بدم ولی تو تاپیک ایشون جواب ندادم گفتم یوقت بی احترامی به استاتر میشه 

اگر کسی سوالی داره در خدمتم 

هر جا بلد نباشم راحت میگم نمیدونم و خدای نکرده باعث راهنمایی اشتباه به کسی نمیشم 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

اسی من سردی میخورم شکمم بزرگ میشه چیکارکنم؟

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگن طبع رحم ممکنه با طبع کلی بدن فرق داشته باشه 

مثلا طرف معده سردی داره اما رحم ش گرمه 

و اینکه طبع رحم تاثیر ی در ابتلا به عفونت کیست و اینا داره 

هم چنین تو‌ تعیین جنسیت بچه 

علائم سودا در بدن چی

سودا طبع خاک هست یعنی سرد و خشک 

و پایین تنه رو بیشتر درگیر میکنه 

یعنی از کمر به پایین معمولا

یبوست، درد گودی کمر، زانو درد، میخچه، واریس، خار پاشنه بیشترین بیماریهای سوداست

علایم سودا در بدن هم:

سفیدی چشم بیشتر به خاکستری تمایل داره

پوست بدن مخصوصا کف پاها خشک هست یا ترک داره

دست و پاها اغلب سرد هست تو زمستون دیگه بدتر

طرف زود عصبانی میشه 

یا خیلی بیخیال هست 

صبح ها به زور بیدار میشه و کسل هست 

اغلب خوابالود هست تو طول روز 

تمایل به خوردن گرمی جان مثل غذاهای تند، موز، خرما یا اش و سوپ و غذای داغ داره 

اغلب یبوست داره

ورم معده داره 

رنگ پوست گندمی مایل به سبز هست 

اینا فعلا یادم بود 

همش هم همیشه شامل همه افراد نمیشه 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

اگر منظورت از شکمم بزرگ میشه معدت هست، ورم معده داری که خودش دو نوع هست 

اگر اطراف نافت بزرگ میشه و درد میگیره مثل وقتی نفخ داری و باد میپیچه تو روده هات، علتش خوب هضم نشدن غذا تو معدت هست 

ورم معده گرم داریم و سرد 

اگر لبنیات مخصوصا ماست و شیر میخوری و یا پیاز خام و سیر میخوری و بعدش ورم داری معدت سرد و رطوبتی هست. باید از غذاهای طبع سرد که سرچ کنی برات میاره دوری کنی و شبها قبل خواب یه جوشانده نعنا، پونه، بابونه و یا جوشانده های گرم دیگه با شکر یا عسل شیرین کنی بخوری بهتر میشی 

تا یک هفته رعایت کن اونا رو کمتر بخور و جوشانده هم تا یک هفته بخور معدت درست میشه 

اگرم غذاهای تند و گرم مثل بادمجون، فلفل، سرخ کردنی ها مثل چیپس، ته دیگ و ... میخوری و معدت بزرگ میشه ، معدت طبعش گرم هست 

تا یکی تا ده روز ، تخم شربتی، اب هویج، عرق شاهتره و خاکشیر با هم، انجیر بخور درست میشه 

راستی با غذا اصلا مایعات، اب، نوشابه، سالاد نخور

اینا باید یک ساعت قبل یا بعد غذا خورده بشه

چون اینا زود هضم هستن باعث میشن معدت غذای اصلی رو هضم نکنه شکم بزرگ بشه و اذیت بشی یا دچار نفخ یا اسید معده یا سوزش سر معده بشی 

اگر منظورت از شکمم بزرگ میشه معدت هست، ورم معده داری که خودش دو نوع هست  اگر اطراف نافت بزرگ م ...

خاک شیر وعرقیات گرم مث زنیان هر روز میخورم ولی تاسردی میخورم بازهمینه

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
راست میگن طبع رحم ممکنه با طبع کلی بدن فرق داشته باشه  مثلا طرف معده سردی داره اما رحم ش گرمه& ...

بله ممکنه فرق داشته باشه 

طبع بدن معمولا شامل طبع معده میشه که رو بقیه اعضای بدن هم اثر داره 

ولی در کل انواع کیست های رحم و تخمدان، نازایی، موی زائد در خانمها ، پریودی دردناک ولی کم خون و... اثرات سواد در بدن هست 

راستی با غذا اصلا مایعات، اب، نوشابه، سالاد نخور اینا باید یک ساعت قبل یا بعد غذا خورده بشه چون ای ...

اب ومایعات نمیخورم ولی سالادعشقمه

سلام گلم قوی ترین داروگیاهی ک میشناسی واسه پاکسازی رحم واستفاده کردی میشه بگی

سلام واسه پاکسازی رحم واقعا اطلاعی ندارم استفاده هم نکردم ولی جوشانده پونه هم خوردنش هم تو تشت ریختن و یکی دوبار توش نشستن، برای گرم کردن رحم و رفع عفونت زنانه خیلی خوبه 

یه مهربون لایک کنه 

جانم اگر سوالی داری در خدمتم