2777
2789

بچه ها اینجوری نبود اوضاعمون برای هر چی سعی و تلاش میگردیم بدست میاوردیمش ولی الان مدتیه هیچی اوکی نمیشه از روابطمون بگیر تا خرید حتی یه وسیله کوچیک 

نمیدونم چرا اینجوری شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست به هر کاری میزنیم انگار با مانع روبرو میشه 

واقعا درک نمیکنم 

قبلا کافی بود چیزی رو از ته دل از خدا بخوام مثل معجزه اتفاق میفتاد الان هر چی دعا میکنم هر چی نذر و نیاز میکنم هر چی اقدام عملی میکنیم نمیشه که نمیشه 

بزرگترین گره زندگیت تلقین کردنه،شاید یه مدت کارا دبق روال عادی نباشه اما تو اینقد میگی میگی میگی که ...

هیییچ وقت نمیگم پیش هیچ کس حرفی نمیزنم 

الان اینجا گفتم شاید یه نشانه پیدا کنم 

اگر تو خونه انباشتگی دارید برطرف کنید،رسیدها قبض‌ها کاغذها سررسیدهای نوشته شده ظرف لب‌پر هر نمادی از طرح زن و بچه انسان و حیوان لنگر فیل اسب،به شکل پوستر ظرف چینی لوستر...مجسمه تابلو گل خشک میوه مصنوعی...همه رو رد کنید بریزید دور بره

اگر تو خونه انباشتگی دارید برطرف کنید،رسیدها قبض‌ها کاغذها سررسیدهای نوشته شده ظرف لب‌پر هر نما ی از ...

فنگشویی رو بلدم و همیشه انجام میدم 

پاکسازی هم میکنم چندوقت یبار 

هیییچ وقت نمیگم پیش هیچ کس حرفی نمیزنم  الان اینجا گفتم شاید یه نشانه پیدا کنم

بزار یه چیزی برات تعریف کنم،پنج سال پیش توی بد ترین شرایط زندگیمون بودیم همسرم شغلش رو از دست داده بود و مستاجر و بی پولم بودیم،همسرم خیلی آدم خوبیه اما به سدت منفی گراست،و من برعکس اون خیلی مثبت فکر میکنم و توی بدترین شرایط نیمه پر لیوانو میبینم،یه روز که شوهرم از عالم و آدم شکایت میکرد و نامید بود بهش گفتم من دلم روشنه همه چیز درست میشه تو یه کاری پیدا میکنی اصلا از کجا معلوم شاید پنج سال دیگه تو خونه خودمون باشیم،میدونی همسرم چه عکس العملی به حرفم داشت؟؟؟؟با صدای بلنــــــد خندید...الان پنج سال بعده،همسرم سر کاره و ما توی خونه خودمون زندگی میکنیم،همسرم خیلی شوخه همیشه به شوخی میگه من هرچی دارم از دل روشنی و مثبت بودن توه زشته