2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن بین فرزندان

303 بازدید | 35 پست

مادرم بین من و خواهرم خیلی فرق میزاره,چه احساسی چه مالی,کلی مسائل ریز و درشت هس ک اصن نمیتونم تعریف کنم,بگم گریم میگیره واقعا..

هیچوقت چیزی نگفتم ولی هربار قلبم میشکنه,بنظرتون تو این شرایط باید چیکار کرد؟باید به روشون بیارم؟اگ بگم میگن حسودی و اینا و خودمم حس خوبی ندارم از گفتنش ولی به وضوح بینمون فرق میزاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو همه خونه ها همین طوره مامان منم همین طوره برای همین ازشون دوری کردم الان دیگه به حدی رسیدم که دو ماه یکبار شاید هم بیشتر طول میکشه تا برم خونه اشون خیلی به وضوح فرق میگذارن 

تو همه خونه ها همین طوره مامان منم همین طوره برای همین ازشون دوری کردم الان دیگه به حدی رسیدم که دو ...

مشکل اصلی منم همینه,جفتمون مجردیم,اگ جدا بودم بخدا انقد رو مخم نبود,میگفتم همینه ک هس توام زندگیتو بکن ولی همش جلو چشمه,دست خودم نیس,شبا مث افسرده ها دوساعت تو فکرم 

همیشه بچه های بزرگتر این مشکلو دارن زیاد خودتو ناراحت نکن 

کاری به بزرگتر و کوچکتر نداره ما چهارتا خواهریم خواهر دوم و چهارم خیلی عزیزند خواهر اولی و من که سومی هستم رو اصلا تحویل نمی گیرند خواهراولم به رو میاره به ظاهر برای اینکه ناراحت نشه بهتر رفتار می کنند ولی با من نه 

مشکل اصلی منم همینه,جفتمون مجردیم,اگ جدا بودم بخدا انقد رو مخم نبود,میگفتم همینه ک هس توام زندگیتو ب ...

کاری با هاشون نداشته باش زیاد بهشون نزدیک نشو وقت خودت رو پر کن با کتاب خواندن یا بیرون رفتن یا یادگیری چیز جدید به ارتقا دادن خودت اهمیت بده چون درکت میکنم

کاری به بزرگتر و کوچکتر نداره ما چهارتا خواهریم خواهر دوم و چهارم خیلی عزیزند خواهر اولی و من که سوم ...

زیاد ب اینجور چیزا فکر نکنید ب فکر اینده باشید پدرو مادر هم تا ی جایی کمک میکنن من خودم تو ۱۸ سالگی هی بهم میگفتن تو ۱۸ سالته تو دیگه نباید باما زندگی کنی از این حرفا