دوشب هست میرم بیرون قدم میزنم حالا جایی که میرم بالا شهر نیست،جاتون خالی ،چه سینهای درشتی دیدم که از لباس بیرون زده بود،چه باسنهای تزریق شده ای دیدم که حجمش کامل با ساپورت معلوم بود،چرا اینقدر مقام یک زن پیش مردها پایین اومد 😓باورتون نمیشه یه ماشین جلوی پای دوتا دختر ترمز زد اونها خواستند سوار شن این پسره قفل ومیزد دوباره خواستن دوباره قفل وزد باور کنید ۱۵دقیقه دخترها سعی کردند سوار بشن اما نمی داشت ،چرا به اینجا رسیدیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ی جایی خونده بودم نوشته بود اینقدر اوضاع خرابه صداقت و تعهد و خانواده دوستی شده آپشن نه چیزای لازم زندگی که هر ادم سالمی باید داشته باشه حکایت همین مسئله است😊بنظرم وقتی ما خانوما اینجوری میگیم اقایونی که خیانت نمیکنن خیال میکنن لطف میکنن در صورتی که این وظیفه انسانیشونه