2777
2789
عنوان

کسی سنو سینه گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول بگو سونو جای خوب و دقیق رفتی؟

دوم درد داری؟

سوم سابقه ی بیماری سینه رو در بین مادر خواهر خاله و دختر خاله ها خدای نکرده داری؟

چهارم سونوی مشکوک یا نمونه برداری میشه یا ام آر آی....

مامو برای سن شما انجام نمیشه.

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
اول بگو سونو جای خوب و دقیق رفتی؟ دوم درد داری؟ سوم سابقه ی بیماری سینه رو در بین مادر خواهر خاله ...

بله جای خوب رفتم

اره درد دارم 

اول زیر بغل سمت چپم درد بود

ولی گفت تو سینه سمت راستم‌ غده هست

نه سابقه بیماری ندارم

تو سنو گفت چیزی نیست

بله جای خوب رفتم اره درد دارم  اول زیر بغل سمت چپم درد بود ولی گفت تو سینه سمت راستم‌ غده هس ...

پس نگران نباشید من حتی نمونه هم انجام دادم و خدا رو شکر چیزی نبود.

فقط یه سوال شیر خودتون رو به بچه میدید؟

دردتون قبل پریودی تشدید میشه و بعدش آروم؟

جوابش چی شد

خوش‌خیم بود..

منظورم‌اینکه مامو تو این‌سن نمیرن

توده ی مندمشکوک‌بود با سونو‌‌ مشخص شد و بیوپسی کردن و‌خوش خیم‌بود

دوستمم هم‌سونو هم‌ام ار ای خوش‌خیم‌بود

توکل ب خدا

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
پس نگران نباشید من حتی نمونه هم انجام دادم و خدا رو شکر چیزی نبود. فقط یه سوال شیر خودتون رو به بچه ...

بله قبلا شیر خودم میدادم الان پسرم ۶ سالشه

الان دردش جوریه دلم میخواد مکش بزنن

مثلا انگار شیر توشه و دلم میخواد تخلیه بشه

بله قبلا شیر خودم میدادم الان پسرم ۶ سالشه الان دردش جوریه دلم میخواد مکش بزنن مثلا انگار شیر توشه ...

نگران نباشید همین که درد دارید نشونه ی خوبی هست. قول میدم بهتون غیر از تغییرات فیبروکیستیک سینه هیچی نیست. 

هزار مرتبه شکر

عزیزم‌ان شاءالله برا تو هم‌چیزی‌نیس

تاپیکتو‌الان دیدم خون اومده

بیین حساس شدی و نگرانی لابد فشار اینا دادی اومده

برا منم چن‌قطره از سینه چپم خون‌اومده بود سال۹۷‌هیچیییی‌نبود

فقط لطفا زودتر برو‌دکتر

مطمئنم‌چیزیت نیس

خدای ناکرده چیزیم باشه زود بفهمی‌ کااااااملا قابل درمانه

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
عزیزم‌ان شاءالله برا تو هم‌چیزی‌نیس تاپیکتو‌الان دیدم خون اومده بیین حساس شدی و نگرانی لابد فشار ا ...

مرسی عزیزدلم

اره درد که داشت دوس داشتم فشارش بدم بعد خون‌اومد

دعا کن مشکلم‌حل بشه زودتر برم‌مامو

بخدا حتی نمیتونم ناهارر درست‌کنم برا بچه هام‌انقد به هم‌ریختم

مرسی عزیزدلم اره درد که داشت دوس داشتم فشارش بدم بعد خون‌اومد دعا کن مشکلم‌حل بشه زودتر برم‌مامو ...

توکل بخدا

هیچی نیست خیالت راحت