2777
2789
عزیزم شما ک ب این سختی باردارشدی چراقبول کردی غذا درست کنی؟ واقعا سخته منم باردارم استراحتم درک میکن ...

عزیزم من یه حرف میزنم کلی جنگ و دعوا دارم ،چند وقت که کرونا بود داداشم کرونا داشت اومد خونه ما بهم گفت آبجی رفتم تست دادم منم ترسیدم همه وسایل رو شستم و ضدعفونی کردم که نگیریم یه وقت ،همین رو به مادرم گفتم ،میگفت مگه پسرم جزام داره که اینجوری کردی کروناست دیگه من چندین باز مریض شدم یکبار سوپ نداد دستم ولی خودشون که مریض بودن سفارش میداد که سوپ بپز بیار 

عزیزم من یه حرف میزنم کلی جنگ و دعوا دارم ،چند وقت که کرونا بود داداشم کرونا داشت اومد خونه ما بهم گ ...

جدی میگم محکم وایسا رو حرفت بزارنتراحت بشن اینا ک اول اخر ناراحتن سعی کن کم کم نشون بدی اون ادم سابق نیستی

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه میشه کرد خب رفت وآمدتو کمتر کن باهاش تا کمتر اذیت شی

باورت میشه پنج ماه فقط اونا میان ،داداش بزرگم که کلا آنقدر نیومده نمیدونه کدوم خونه ماست ،کوچبکه ک منو دوست داره هم با حرفهای مامانم همش ازم دور میشه ،غروب به غروب ک مامانم بهم سر میزنه همش از مشکلات و گرفتاری هاشون میگه و دلم رو میترکونه از ناراحتی 

از چه لحاظ میگی فرق میزاره شاید اینطوری به چشمت میاد

نه همیشه اینطوری بوده ،از همه لحاظ ،از آزادی و اختیارات و از کارهایی که ازم میکشید تا وقتی تو خونه بودم ،از اینکه زمین به نام داداش بزرگه کرده و برای کوچیکه ماشین خریده ،بزای من نه جهاز داد نه الان سیسمونی،یه بار داداشم بهم تیکه انداخت که دوست دارن و این حرفا منم بهشون گفتم من پدر مادرم رو به خاطر خودشون می‌خوام نه پول و مال و اموال ،اصلا هم روزی بخواد بهم چیزی بده نمی‌خوام 

یه طرفه یا ظاهری نمیشه قضاوت کرد. البته هستن مادرهایی که ناراحت رفتار میکنن. ولی باید گشت دنبال علتش ...

شوهرم که خداییش هیچی نمیگه ،نه بی احترامی کرده نه چیزی ،جز احترام چیزی نبوده بینشون، مشکل مادرم منم ،از وقتی بچه بودم اینطوری بوده نه الان ،و تازگیا ،وقتی بچه مدرسه بودم یه باز دیر رفتم خونه ،تو راه با بچه ها بازی میکردیم ،ناهار رفتم خونه مرغ داشتیم و برنج ،بزای تنبیه تف کرد تو غذام گفت بخور 😭هنوز بعد از این همه سال یادمه ،میگفت چون موهات فر بود و شونه نمیشد بابات بهم میگفت چرا به دخترم نمی‌رسی رفتم موهات وار ته و پسرونه زدم .چون منو دوست نداره اینجوری میکنه

به نظر من اینکه خودت سیسمونی بخری ولی به نام مادرت تموم شه هم کار درستی نبوده وقتی اون هوای تو رو ند ...

اره اینو قبول دارم ،ولی بعضی اوقات برای دوری از دردسر و تیکه و دعوا انجام میدم که راحت بشم بعدش باز الان بهتر شدم 

سلام عزیزم ... امیدوارم خدا ب دلت صبر بده،،، بابا تو این دوره و زمونه آدم باید دست ب زانوی خودش بگی ...

شاید به دل بگیرم ولی مادرمه و عاشقانه دوستش دارم از این ناراحتم که چرا با من رودرواستی داره ،اگر مشکل پوله باید بهم بگه چطور موقع کار من خوبه هستم،موقع خونه تکونی دخترم دخترم کم نمیگه ،ولی بقیه اوقات بده ،تنها دلخوری من اینه که درک نمیکنه که من باردارم باید بیشتر هوای منو داشتهیاشه

جدی میگم محکم وایسا رو حرفت بزارنتراحت بشن اینا ک اول اخر ناراحتن سعی کن کم کم نشون بدی اون ادم سابق ...

خیلی دلخورم یادم نمیره ولی می‌بخشم ،روز عروسیم زنگ زدم مادر کی‌میری خونه بیایم برای فیلم برداری چنان تو جمعی که بود عمه و دختر عمه هم بودن گفت چه خبرته چیه حالا صبر کن میام ،که کلی گریه کردم با او آرایش ،میدونی خیلی بزرگ شده قلبم یا هرچیزی درد نمیاد ولی تازگی میگم باشه حق با شماست و دیگه چیزی نمیگم چون واقعا دیوانه میشم با حرکاتش 

اره اینو قبول دارم ،ولی بعضی اوقات برای دوری از دردسر و تیکه و دعوا انجام میدم که راحت بشم بعدش باز ...

به نظر من که خیلی داری خودتو اذیت میکنی رودوایستی رو بزار کنار و بهش بگو که ناراحت میشی از کاراش و حرفاش خیری بهت نمیرسونه لااقل ضرر هم نرسونه خب

به نظر من که خیلی داری خودتو اذیت میکنی رودوایستی رو بزار کنار و بهش بگو که ناراحت میشی از کاراش و ح ...

دارم رو خودم کار میکنم ولی امروز بعد از مدت ها دلم دوباره شکست ان شالله بتونم کنار بیام هرکس منو میبینه فکر می‌کنه از این خانومای لوس و نور هستم هیچ کس جز خدا نمیدونه که چی تو این سال ها ی زندگی من گذشته 

نه همیشه اینطوری بوده ،از همه لحاظ ،از آزادی و اختیارات و از کارهایی که ازم میکشید تا وقتی تو خونه ب ...

خوب چیشونو دوس داری؟

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
شاید به دل بگیرم ولی مادرمه و عاشقانه دوستش دارم از این ناراحتم که چرا با من رودرواستی داره ،اگر مشک ...

شما مهر طلبی من خوندم تایپکتو 

الان این چه مادر یا پدری هستن که واسه تو پول جهاز و سیسمونی ندارن ولی واسه داداشت زمین و ماشین میخرن؟ بعد پول نداره محبت چی؟ محبتشو موش خورده من خودم سقط مکررم میفهمم یعنی چی این دوران.بعد اینهمه اذیتت میکنه.مشکل دقیقا از درون خودته شما مهرطلبی وقتی توی بدترین روزا و بهترین روزات نیستش وقتی نداری و بدبختی اش ماله توئه؟.من نمیگم قطع رابطه کن ولی دلسوزی دروغکی و احمقانه نکن بچه که نیستی مادر و پدر هم خدا نیستن

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
خوب چیشونو دوس داری؟

بالاخره مادرمه نمیشه دوسش نداشته باشم که ،بنده خدا آنقدر تو این زندگی سختی کشیده ،ولی برای من مادری نکرده دلیل نمیشه که سختی هایی که کشیده رو ندید بگیرم 

بالاخره مادرمه نمیشه دوسش نداشته باشم که ،بنده خدا آنقدر تو این زندگی سختی کشیده ،ولی برای من مادری ...

همه آدما سختی میکشن قرار نیست که بقیه ارو آزار بدن یا منتی باشه 

شما مهر طلبی من خوندم تایپکتو  الان این چه مادر یا پدری هستن که واسه تو پول جهاز و سیسمونی ندا ...

راستش رو بخوای خودم می‌دونم که دنبال محبتم این نیاز من فقط با مهر اونا جبران میشه ،خداییش شوهرم هم چیزی برام نه احساسی نه زندگی کم نمی‌ذاره ،ولی هیچی جای پدر مادر نمیشه ،پدرم که به شدت دختریه ،مادرم اجازه نمیده ،شش ماه نه اومدن نه وقتی من رفتم درو باز کرد برام ،اخرش شرف من رو پیش مادرشوهرم برد که عروست نمیاد به پدر مادرش سر بزنه فکککر کن ،مادر شوهرم که منو می‌شناسه پشت من درومد ،انگار من دختر مادرشوهرم هستم ،ولی الان دیگه مثل قبل نمیرم ،بعنی‌از وقتی باردار شدم نرفتم ،و قبلش هم دو سه هفته یکبار میرفتم ولی تلفنی هروز حرف میزدم باهاش یکبار به دلم موند مامانم منو ببره مدرسه ،اول ابتدایی یکبار منو رسوند بعدش دیگه خودم و خودم تا الان ،برای جهاز چیدن دوستام اومدن حرفتون رو میفهمم ک من دنبال محبت هستم ،ولی سختمه که بیشتر از این ازشون دور بشم