2777
2789

سلام تو رو خدا هر کی راهی بلده بهم بگه پسرم ۲ سال و نیمه است مریض شده نه غذا می خوره و نه دارو با هزار ترفند روزی ۲پر جوجه کباب بهش می دم

دارو که اصلا نمی خوره تو آب می ریزم تو چای می ریزم با قاشق باقطره چکان تمام این راه ها را تست کردم تو دهنش نگه می داره بعدش تفمی کنه بیرون خواهش می کنم راهنماییم کنید

دختر منم دو سالشه الان یک هفته اصلاااااااا غذا غیر فرنی نمیخوره , هر چی میدم تف می‌کنه میندازه بیرون، با این وضعیت میترسم از شیر خشکی بگیرمش، چون تنبهش کردم شیر خشک ندادم دیدم تا شب هیچی نخورد😐

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پسر منم همین سن هست اصصصصلا دارو نمیخورد یا تف میکرد ی بار لپاشو با دو انگشت گرفتم دارو ریختم دهنش مجبور شد قورت بده دیگه بعد ازون میگفتم لپاتو میگیرم اگه دارو نخوری مجبور میشد خودش بخوره اما سریع بعدش بهش اب یا ابمیوه میدادم طعم دهنش عوض شه

الان ک مریضه هیچ

خوب ک شد ان شالله هروقت خودش درخواست کرد بهش غذا بده 

اصلا اصلا اصرار نکن 

فقط بگو غذا میخوری بیا

یه متخصص میگفت بچه هیچیش نمیشه نترسید هیچ بچه ای از گشنگی دورازجون نمرده

میوه و اجیل و‌ این چیزا بهش بده اونم دو تا سه ساعت قبل از وعده غذاش دیگ نباشه

غذاهای شیرین و تنقلات و حذف کن ک دهنش ب مزه های مختلف عادت کنه 

الان ک مریضه هیچ خوب ک شد ان شالله هروقت خودش درخواست کرد بهش غذا بده  اصلا اصلا اصرار نکن&nb ...

حذف کردم فایده نداره شیر می خوره یه گوشه می افته دارو که لب نمی زنه 😢

همین کار را کردم ولی دارو را چی کارکنم؟

ببخشید ولی ب زور متوسل شو

محکم بگیزش بریز ته حلقش

بمیرم میدونم سخته ولی بخاطر خودشونه 

ان شالله که زود خوب میشه

راستی ما یه ترفند داریم با شوهرم وقتی نمیخوره میگیم پس میدیم مامان میخوره فورا دهنش و باز میکنه

یا ظرف و میدیم دستش میگیم خودت بریز بخور