2777
2789

بچها من پوستم متاسفانه یا خوشبختانه سفیده سفیده.😐

خب؟ 

هستید بگم؟

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐

هسدیم

بیدارشو 🦋  پروانه من ببین زندگی داره صدامون میزنه ،🌺🌷🌺🌷🌺🌷🌺 .........عزیز دلم ی وقت فک نکنی بی ارزشی .......،🖤❤️🖤❤️......خیالت راحت اگه تو نباشی.       ی جای کار دنیا میلنگه.......تو بیدار شو خودم نازتو میکشم .........خودم میشم پدرت      مادرت      همدمت          عشقت.       نازنینم .......بیدارشو .......دنیا هنوز قشنگه .‌‌‌‌‌‌..    دنیا هنوز تورو صدا میزنه       🌱🌿🍃☘️    پروانه من      یادته خدا بهشتشو نشونمون داد         همونجا      دقیقا     همونجا      منتظرمونه         بالاخره      ی روزی      ی جایی      🦋    پروانه قلب خستم پر پروازم باش تنهام نزار 🖤🖤..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق پوست سفیدمم

هرکاری که تو زندگیت عشقته بکن ولی راه درستم برو چندتا حسرت تو زندگیم هست که خیلی خواستم دنبالشون برم ولی دیربود و فرصتم رفته بود نه دعا میخوام نه خواهش فقط دوتا گوش شنوا میخوام

پست اول خار داشت؟ بگو 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
خب

بعد استایلم و نوع پوشش واینام ،بنظر بقیه عاالی و باکلاسه.

تنها چیزی ک خیلی سرش دارم اذیت میشم ،آرایشه.من فقط ضدافتاب بی رنگ و رژ و برق لب میزنم .گاهییی هم ریمل میزنم‌.

ولی خوشگل نمیشم اصلا.چهرم سادع ی ساده بنظر میرسه‌.

توخیابون یا بین دوستام می بینم ،اونایی ک سبزع ان خیلی خوشگلن و ارایش نازی دارن.

نمیدونم مشکل از رنگ پوستمه ک سفیده یا  مشکل از اجزای صورتمه.ولی اصلا چهره ی دلنشینی ندارم.

چیکار کنم بنظرت واقعا؟ شماها چ ارایشی میکنید؟

پست اول خار داشت؟ بگو 

گفتم! .

خار نداشت.دفعه ی قبل ۳ساعت تایپ  کردم بعد کسی نیومد.گفتم اگ کسی هس.

دعوا داری چرا!😐

بعد استایلم و نوع پوشش واینام ،بنظر بقیه عاالی و باکلاسه. تنها چیزی ک خیلی سرش دارم اذیت میشم ،آ ...

همینی که تو میکنی ولی من همه اجزای صورتم به هم میان

بیدارشو 🦋  پروانه من ببین زندگی داره صدامون میزنه ،🌺🌷🌺🌷🌺🌷🌺 .........عزیز دلم ی وقت فک نکنی بی ارزشی .......،🖤❤️🖤❤️......خیالت راحت اگه تو نباشی.       ی جای کار دنیا میلنگه.......تو بیدار شو خودم نازتو میکشم .........خودم میشم پدرت      مادرت      همدمت          عشقت.       نازنینم .......بیدارشو .......دنیا هنوز قشنگه .‌‌‌‌‌‌..    دنیا هنوز تورو صدا میزنه       🌱🌿🍃☘️    پروانه من      یادته خدا بهشتشو نشونمون داد         همونجا      دقیقا     همونجا      منتظرمونه         بالاخره      ی روزی      ی جایی      🦋    پروانه قلب خستم پر پروازم باش تنهام نزار 🖤🖤..
گفتم! . خار نداشت.دفعه ی قبل ۳ساعت تایپ  کردم بعد کسی نیومد.گفتم اگ کسی هس. دعوا داری چرا!😐

دعوا ندارم عزیزم ولی بعضیا طول میدن آدم اعصابش خورد میشه

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین