2777
2789

امروز ۱۷ روز از hcg و ۱۵ روز از تخمکگزاریم میگذره

از روز ۸ و ۹ hcg بی بی منفی میشد 

تا ۴ روز پیش که بی بی هام با هاله مثبت میشن هم روژان هم ویتاساین هم مدیکور 

یکشنبه دو روز به موعدم رفتم آز عدد بتام کم بود و مشکوک 

امروز روز موعدم هست که پری نشدم

امروز صبح بی بی ویتاساین زدم هاله داشت 

الانم مدیکور زدم اونم هاله داره 

علائم هم دارم سینه هام درد میکنه و ضعف و معده درد و مهمترینش تکرر ادار زیاد دارم 

عکس بی بی هامو بزارم لطفا بگید مثبته یا نه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظر میرسه با این چیزهاییکه گفتید باردار هستید بسلامتی 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

زودی

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ببین تایم هاله انداختن مهمه، اگه تا ۷ دقیقه هاله بندازه مثبته در غیر این صورت معتبر نیست

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
زودی

چقدر دیر میذارید همون پست اول بذارید 

من رفتم 🧘

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

دوستان منم بی بی زدم سریع مثبت شد دو خط پر رنگ احتمالش هست کیست باشه؟؟

نه

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

وا برا بی بی چکم باید اینهمه منتظربمونیم😒

میخوام اینو بدونی که؛ اشکالی نداره اگه هنوز به جایی که میخوای باشی نرسیدی. هر چیز خوبی تو زندگی هزینه داره و زمان میبره تا بدست بیاد. پس خودتو با دیگران مقایسه نکن چون شرایط و زمان آدم ها با هم فرق داره. صبور باش و به تلاش و امید ادامه بده، نوبت تو هم میشه :))💙🦋