2777
2789
عنوان

متخصصین بی بی چک لطفا بیاین نظرتونو بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که باشم بی بی بنظرتون مثبته

بله عزیزم

تابلوعه دیگه

هاله داره

مبارکه 😍😍

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
پس چرا انقد کمرنگه 

این عملا خط پررنگه هاله برای من بود ک با چشمم دیده نمیشد میبردم زیر نور معلوم میشد دیر لقاح انجام شده ولی مهم اینه مثبته 😍😍😍ان شالله سالم و صالح باشه عزیزم بارداری خوبی رو بگذرونی

بی بی چک بضیا خیلی پررنگ برا من کمرنگ🥺

چون هنوز سطح هورمونات بالا نرفته

بستگی به زمان لقاح داره عزیزم

بی بی هاتون مثبته

چند روز دیگه برو آزمایش بده

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
این مدیکوره https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۸۱۶_۱۹۲۰۲۳_gallery_qpwx.jpg

مثبته احتمال زیاد .. خیلی از خانما ک باردار بودن درد سینه رو هم گفته بودن تو علائماشون 

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

این عملا خط پررنگه هاله برای من بود ک با چشمم دیده نمیشد میبردم زیر نور معلوم میشد دیر لقاح انجام شد ...

مرسی عزیزم انشاالله همینطوری باشه که شما میگی 

شنبه میزم آز