کالری شماری میکنم همه چی میخورم ولی روزانه زیر 1000 کالری هفته ای 6 ساعتم ورزش میکنم اگه بیارمش رو 10 ساعت فک کنم بتونم ماهانه 10 کیلو کم کنم (بر اساس گوگل)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو خونه ورزش میکنی عزیزم؟پیاده روی میکنی یا ورزش خاصی؟
من میرم ایروبیک تموم شده شارژم فک نکنم دیگه شارژ کنم ولی وقتی تو خونه باشم رقصای سنگین میرم در حد یکی دو ساعت یه مدت که قشنگ رعایتش میکردم واقعا کم کرده بودم (شلوارام برام گشاد شده بود) منتها اینقدی استرس کنکور ولم نمیکه هی میگن جواب میاد نمیاد منم استرسی میشم میخورم که هی میشکنمش من 58 بودم الان شدم 75 کیلو به خاطر فشار کنکور 🙂
من غذای عادی میخورم ولی نمیزارم از 1000 کالری بیشتر بشه اکثرا 800 کالری میخورم مثلا صبحونه یه کف دست نون میخورم با پنیری چیزی ناهار 5 تا قاشق میخورم بعد میبینم خیلی کالری هنو جا دارم شامو سیر میخورم بستگی داره یه روزم ناهارو سیر میخورم ولی غذای خاصی نمیخورم همون غذای عادی ولی کم