2777
2789
عنوان

تمیزی یا،مرتب بودن ؟

748 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها خوبین؟ببخشید خاستم بگم من تمیزی رو بیشتر از مرتب بودن دوست دارم.مرتب بدون تمیزی چه فایده ای داره؟

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه یکی از بستگان همیشه مرتبه ولی میبینی سطحی تمیز کرده خونه رو.

خونه یکی از بستگان دیگه همیشه نامرتبه ولی برق میزنه خونشون.

من دومی رو دوس دارم یعنی شلخته باشم ولی تمیز باشم.

من چند روزه  دارم هنه جارو تمییییییز میکنم و البته هر چی بیشتر تمیز میکنم نا جرتب تر میشه همه ج ...

منم اینطور خونه ها رو که میب ینم تمیزی بهم روحیه میده حالا اشکال نداره نامرتبی

آفرین! خیلی خوب گفتی، آدمای اطرافم مثل فامیل و اینا دقیقا مرتبن ولی تمیز نیستن

ولی زنعموم با دخترش نه مرتبن و نه تمیز بری تو خونشون هم از دم خونه نفست میگیره هم موقع راه رفتن صدای قیریچ قیریچ دمپایی میاد ظرفاشونم همممه کثیف الکی میشورن خیلی موردا دیگم هست ک دارن وقتی برمیگردم خونمون همه چیو مجبورم هم بشورم هم پاکنم سر این قضیه دااشم اینا که دیگه نمیرن خونشون بخاطر بوی تعفن اما جالبتر اینکه همیشه پز میدن، وقتایی که سوار اسنپ میشیم ب زاننده میگن ما بالا شهر فلانجا میشینیم

من چند روزه  دارم هنه جارو تمییییییز میکنم و البته هر چی بیشتر تمیز میکنم نا جرتب تر میشه همه ج ...

اخ گفتی منم هر شب همش خونم نمیتونم جایی برم از بس کار دارم، اما تموم نمیشه خونه صد متره اپارتمانیه ن حیاط داره ن بزرگه ولی واقعا کار خونه تموم نمیشه، برنامه چیدن شنبه تا جمعه عصر ب عصر یه کاری انجام میدم

آفرین! خیلی خوب گفتی، آدمای اطرافم مثل فامیل و اینا دقیقا مرتبن ولی تمیز نیستن ولی زنعموم با دخترش ...

دقیقا! توی قرآن کریم هم اومده النظافت من الایمان نه مرتبی من الایمان.

خونه هاتونو سعی کنین عمقی تمیز کنین سطحی تمیز نکنین