2777
2789
عنوان

تمیزی یا،مرتب بودن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 35 پست
دقیقا! توی قرآن کریم هم اومده النظافت من الایمان نه مرتبی من الایمان. خونه هاتونو سعی کنین عمقی تمی ...

چ خوب گفتی! احسنت

خیلی خوشم اومد ازت معلومه تمیزی رو درک کردی

کاش فامیلامون یکم متوجه میشدن

این زنعموم ک فقط ب نجس و پاکی حساسه و چرک از سرو کولشون بالا میره، ولی اهمیت دادن ب نجاست و پاکی بدون نماز نفهمیدم چ فایده!

من چند روزه  دارم هنه جارو تمییییییز میکنم و البته هر چی بیشتر تمیز میکنم نا جرتب تر میشه همه ج ...

اینطوری نگین آدم سالم باشه همیشه تمیز کنه برای روحیه خوبه وگرنه از بیکاری ...

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره حتی محل کار هم تا مرتب نکنم تعطیل نمی کنم تا واسه روز بعد آماده باشه

کلا خونه تمیز باشه مهمان از بودن تو خونه شما لذت میبره من اینو همیشه متوجه میشم که آدما تو خونه من حس خوبی دارن تازه من برای مهمونی تقریبا خونه تکونی میکنم حتی تا تو کمدها و کشو ها رو مرتب میکنم 

منم دومی رو خوشم میاد البته خب هم تمیز باید باشه و هم مرتب ولی تا عمقی تمیز نکنم به دلم نمی شینه ولی اطرافیانم هی میگن مثلاً چرا موقعی که جارو برقی می کشی میری مبلا رو جا به جا می کنی و زیر اونا هم جارو برقی می کشی دیگه کلی تمیز کن کی زیر مبل رو می بینه ولی من گوش نمیدم کار خودمو می کنم.😂😂

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
چ خوب گفتی! احسنت خیلی خوشم اومد ازت معلومه تمیزی رو درک کردی کاش فامیلامون یکم متوجه میشدن این ز ...

حالا م ن زن عموی شما رو نمیشناسم ولی جایی اسم نبر بگو یکی از بستگان .چون غیبت میشه گناهه!!!

کلا خونه تمیز باشه مهمان از بودن تو خونه شما لذت میبره من اینو همیشه متوجه میشم که آدما تو خونه من ح ...

عالیه، وقتی هم میبینی مهمون لذت میبره و میتونه مثلا بدون دغدغه چاقو و چنگالو استفاده کنه از فضا که ارامش بخشه درش بشینه ب صاحب خونه حال خوب میده

وقتی دختر داییام با دوستشون اومده بودن خونمون از شهر دیگه بعد چند روز دختر داییم گفت دوستم وقتی رسیدیم یواشکی گفت چقدر همه جا تمیزه، اولین بار بود میومد، خیلی حس خوبیه

حالا م ن زن عموی شما رو نمیشناسم ولی جایی اسم نبر بگو یکی از بستگان .چون غیبت میشه گناهه!!!

آره جلو فامیل نمیگم چون میشناسن اما اینجا نمیشناسن ولی این حجم از تحمل و زندگی در همچین جایی واقعا باور نکردنیه

بچه ها وسواسی هم نباشیم تو مصرف آب هم صرفه جویی کنیم موقع ظرف شستن خیلی کم آب باز میکنم ولی تمیز و بادقت میشورم بقیشو تو دلم میگم هدیه به امام حسین قربت الی الله.ذخیره قبرو قیامتم بشه آن شاالله.

آره واقعا حس خوبی داره،البته من خودم هم از تمیزی لذت میبرم 

درکت می کنم، اینکه کار پیش بره و کاری زمین نمونه، حالا میدونی چیکار می کنم، قبل شروع کارام، نیت می کنم میگم خدایا برای رضای تو شروع می کنم و بعد کارمو انجام نیدم بخاطر رضایت خدا

آره جلو فامیل نمیگم چون میشناسن اما اینجا نمیشناسن ولی این حجم از تحمل و زندگی در همچین جایی واقعا ب ...

آفرین گلم***