2777
2789
عنوان

هشت ساله شدم ❤️آلای دل

| مشاهده متن کامل بحث + 2255 بازدید | 99 پست
من فقط یه بار تعلیق شدم اونم نی نی یار شب الکی الکی تعلیقم کرد اما باز برگشتم 

میگم خوشبحالتون الان باید جشن بگیرین برای 8 سالگیت ن 

لایک نکن خواهشا🙏آقا هستم🚫 آقا هستم🚫 آقا هستم 🚫

کسی رو نداشتم در مورد مشکلاتم باهاش حرف بزنم. اطرافیانم حوصله حرفهامو یا نداشتن یا تجربه ای نداشتن و درک نمی کردن. 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ❤️ شما تاپیک قبلی م هم برام پست گذاشته بودید 

اره الان لایکتون رو دیدم اومدم تاپیک هاتون رو نگاه کردم دیدم از ۹۴ اینجایین

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
من قبلا سرچ میزدم ولی بلد نبودم تاپیک بخونم,بعد چندین بار سرچ کردن فهمیدم پایین صفحه خبراییه ,بعدش ن ...

من اولین تاپیکم دعوااااایی شد که وحشت کردم دیگه حرف بزنم اینجا 😑 

الا من همشهریتم

خیلی دوست دارم،داستان زندگیت بخونم

میشه بزاریش😢

قبلاً هم بهت درخواست دوستی دادم

مثل اینکه ندیدیش

تولوخدا،من گناه دالم

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

دلیل من این بود که با مخالفت خانواده ازدواج کرده بودم، خیلی احساس تنهایی میکردم و هیچ جایی برای زدن حرفای زنونه ودرددل نداشتم.دلم یه محیط زنونه میخواست که حرفای ساده و خاله زنکی و بی اهمیت بزنیم، از همونا که آدم میشینه کنار هم و از هر دری حرف میزنه‌. خدایی هم خیلی برام خوب بود، داشتم‌خفه می شدم و اینجا نجاتم داد. هنوزم موندم، چون معتادش شدم، چون هنوزم این جو زنانه رو‌ دوست دارم.

دلیل من این بود که با مخالفت خانواده ازدواج کرده بودم، خیلی احساس تنهایی میکردم و هیچ جایی برای زدن ...

قدیمی هم هستید 🥰❤️ زنده باشید 

منم دقیقا همین ساعتها بود از بس دلم گرفته بود .....رسیدیم اینجا

الا من همشهریتم خیلی دوست دارم،داستان زندگیت بخونم میشه بزاریش😢 قبلاً هم بهت درخواست دوستی دادم ...

عززززیزم روله گیان 🥰😁 بخدا داستان زندگیم خیلی رو مخ و پر از تنش بخودت و اعصابت رحم کن