2777
2789
عنوان

چجور باید اسباب کشی کرد

244 بازدید | 25 پست

بچه ها من اولین باره که میخام اسباب کشی کنم پس فردا باید بریم خونه جدید ولی من هنوز چیزی رو جمع نکردم اصلا نمیدونم باید چیکار کنم بلد نیستم کسی میتونه برام توضیح بده ؟ 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

دردسریه😬

یادمه پارسال این موقع ها کاسبی خراب بود و بعضی وقتا میرفتم اسنپ یه روز یه دختره به مقصد بالای پارک ساعی سوار ماشین شد و انقدر ترافیک بود بجا بهشتی انداختم آژانتین و از کوچه پس کوچه میانبر زدم دختره گوشی و گذاشت دم گوشش گفت مامان به داداشی بگو من اسپره فلفل و چاقوش رو برداشتما😁🤣پشت اکثر عکس‌ها از میز غذا، یک نفری روبرو نشسته که مث سگ گشنه است و منتظره😂این سرما خوردگیا که دماغت کیپ میشه، نه می تونی بکشی بالا نه می تونی بکشی پایین، بعد دستم می کنی تو دماغ تا پیشونی می بری توش هیچی گیر نمیاد. اینا سرماخوردگی نیست اینا سرطانه🤣🤣🤣‏آدم باید به بچه‌ش علاوه بر "نه" گفتنجنبه "نه" شنیدن هم یاد بدهمثلاً من بلد  اگه یاد بگیری چیزی‌رو که قطعی نشده‌ به کسی نگی، پنجاه درصدِ مشکلاتت حل میشه،اگه موفقیتت هم جار نزنی و واسه هیچی از قبل ذوق نکنی، بقیه مشکلاتت.🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسباب کشی سخته من ۳ بار اسباب کشی کردم 

انشالله همگی صاحب خونه شیم

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

اسباب کشی سخته من ۳ بار اسباب کشی کردم  انشالله همگی صاحب خونه شیم

انشالله ما خونه مال خودمونه از مامانم اینا خیلی دوره از کنار اونا خونه گرفتیم 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
بارداری حتما حتما بزار بقیه بیان کمکت

اصلا نمیدونم باید چیکار کنم مامانم گفته فردا میاد 

براب آشپزخونه یکی یکی کابینتاتو خالی کن ظرفاتو دسته بندی کن روزنامه بپیچ کارتن بزن 

رخت خواباتو توی کاور بزار با اگر نداری توی ملافه بزرگ بپیچ 

وسایل اتاق رو جداگانه کارتن بزن روش بنویس اتاق 

فرشات اگر تمیزه هیچ اگر نه بده قالیشویی توی خونه جدید تمیز پهن بشن 

خداوند عشق را به خانواده کوچک ما هدیه داد و ما او را هانا نامیدیم
اول اشپزخونه رو جمع کن  همه وسایل هارو بچین توی کارتون نشکنن همه رو مرتب جمع کن کارتون هم از ...

ظرفام همه تو کارتونه باید جدا بزارم تو یه کارتون دیگه اونارو ؟ 

کارتن بیار ظرف هاتو‌بپیچ نوروزنامه بچین تو کارتن 

روش هم بنویس چیه

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 
براب آشپزخونه یکی یکی کابینتاتو خالی کن ظرفاتو دسته بندی کن روزنامه بپیچ کارتن بزن  رخت خوابات ...

مرسی عزیزم ❤️😘