2777
2789
عنوان

چرا از خانواده ی شوهر متنفرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2450 بازدید | 153 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفرت اگه بی دلیل باشه که شخص مریضه به نظرم.

معمولا حرف و داستان هایی که اول ازدواج تو مراسما و خریدا بوجود میاد کدورت بوجود میاره و بعضیا کینه ای هستن یادشون نمیره.

یا کلا بحث و دلخوری باعث نفرت میتونه بشه.

بعضی وقتا هم حسادت( مخصوصا اگه دو نفر هم سن باشن و حس رقابت داشته باشن)

من متنفر نیستم اما دلشکسته و دلچرکین چرا 

اما خب مجبورم که بگذرم 

بنظرم هیچکس مطلق خوب یا بد نیست شاید جایی کار یا رفتاری داشتیم یا داشتن که جرقه شروع دلخوری بوده 

من همیشه به شوهرم میگم تا بمن نگی درد که من به تو نمی‌گم مرض یا بالعکس 

درکت میکنم همدردیم ، اما لعنت نکن عزیزم انرژی منفی زیادی داره،

من اصلا باهاشون درد و دلم نکردم ولی اونا دخالت میکنن، کلا خانواده هایی ک سطح فرهنگ شون پایینه، بلد نیستن چجوری با عروسشون رفتار کنن

من تنفر ندارم اما ناراحت میشم ..خلاصه رفتار اونها که اذیت م می‌کنه که اونها خیلی چیزها از ما پنهون میکنن دروغ میگن ...اما وقتی ما این کار انجام میدم آدم بده هستیم و قیافه میگیرن   در کل هر کار رفتاری اونها انجام بدن خوبه اما اگر ما همون رفتار داشته باشیم گلایه میکنن پشت سر آدم حرف میزنن 

من مامان ۱+۳هستم کاربر قدیمی ام .‌. کاربری قبلیم ترکیده ...❤️

بدم اومده ازشون چون نزدیک عروسیمونه و شعور ندارن پدرشوهرم ک کار نمیکنه همش خرجشو از شوهر من میگیره بدبختیشو من دارم میکشم شوهرم تحت فشاره عین خیالشون نیس خرج خونه خرج باباش بیمه باباش خستم دیگ

منم رفته رفته ازشون بدم اومد

با اینکه دوران نامزدی هم میتونستم باهاشون بد شم چون حتی برام یدونه گیره سر هم نخریدن

اما احترام گذاشتم تا بعد عروسی دیدم که به چشم کلفَت و نوکر بهم نگاه میکنن و همه کارا رو میزارن به عهده منه ۱۹ ساله دیگه ازشون متنفر شدم

فک کن ۳ ماه بعد عروسیم کارگر داشتن من هرروز ساعت ۴ صبح باید بیدار میشدم ناهار میپختم همش سردرد و چشم درد داشتم

یبارم مادر شوهرم جلو همه گف فردا خودم ناهار میپزم تهش من برنج رو از خونه خودم پختم بردم بقیه رو هم همونجا بهم گف درست کن قشنگ پاره شدم تف بهش ازش متنفرم

من آدم شوخیم صرفا اگه چیزی گفتم به مزاجت خوش نیومد جلو جلو ببخشید که معذرت میخوام🙂🚀
هرکاری کردن سر عزیزکردشون میاد صبور باش

نه در اون حدم نمیخوام😂

گذاشتیمش به حساب جوگیر بودنای بچه مدرسه ایا تو اون سن

چون پدر و مادرش و خواهر بزرگه اش بی آزارن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

ربطی ب خانواده شوهر نداره.با هیچ کس صمیمی نشیم و درد دل نکنیم مگه حضرت علی با همه علی بودنش کسی رو ...

چقدر حرفتون قشنگه.اما حیف که بعد از ۱۲سال بش رسیدم.

بله درسته امام علی حرفاشو به چاه میزد ولی به نزدیکترین یارانش نمیگفت

بدم اومده ازشون چون نزدیک عروسیمونه و شعور ندارن پدرشوهرم ک کار نمیکنه همش خرجشو از شوهر من میگیره ب ...

منم مث تو 

من آدم شوخیم صرفا اگه چیزی گفتم به مزاجت خوش نیومد جلو جلو ببخشید که معذرت میخوام🙂🚀