2777
2789
از زندگی خسته ام اما بخاطر بچه هام میجنگم

😞😞عزیزززززم میفهممت 

نمیدونم چرا خسته ای اما دعا کردم همین الان که همه مشکلت حل بشه ❤❤

تمـــام آرزوم دیدنـــته از نزدیــک، حتی برای یک دقـیقـــه..
این روزا منتظر یه معجزه ام مشکل بزرگی نیستا ولی دلم میخواد همین امروز درست بشه من با خیال راحت بگم آ ...

ایشالا که زود زوووووووود درست میشه میای بهم میگی دیدی شششد؟؟؟ 

منتظر یه آخیششش غلیظ باش😇😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم میخاد دیگ عذاب وجدان نداشته باشم دلم میخاد زندگیمو خدا ازم نگیره دلم میخاد خیییییییلی اشتباه کردم بتونم جبران کنم  دلم میخاد اونقد گریه کنم نبینم یکی بخاطر من گریه میکنه  دلم میخاد منم شبا اروم بخابم  دلم میخاد سنگینیه دنیا وادمارو حس نکنم   یا بمیرم یا خدا کمکم کنه 😢😢😢😢

کاش برام معجزه شه

حالم خیلی بده خیلی 

کاش معجزه شه بهش برسم 

اون شب با خیال راحت بدون ناراحتی بخوابم 

بگم دیدی شد دیدی معجزه شد

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
دلم میخاد بش برسم دوبارع بشم اون دختر شاد و سرحال.دلم میخاد بش برسم برم لباس بگیرم .غذا درست کنم.کیک ...

با تمام وجودم برات دعا کرددددم که حال دلللللت اونقدر خوب بشه که تو خودت باعث خوشحالی بقیه بشیییی

ایشالاه به زودی بیای و بگی به همههه به آرزوت رسیدی

امیدوااار بااااااش تاتهش❤❤❤

چی بگم  شهر غریبم به بچه ها میگم بیاین بریم خانه مادربزرگ.  بچه ها نمیان! شش ماه یکبار ...

عزیزدلمممممم حییییف من تمام آرزوم اینه مادربزرگم زنده بشه مدام پیشش باشم 

متاسفانه قدر همو نمیدونم وقتی دیره به داد هم میرسیم😞

دلم میخواد ازدواجم تو ی چشم بهم زدن جور بشه و خوشبخت بشم

ایشالااااااااااااااااااااااااااااااه ایشالاااااه عزیزززززمممم

بخت سفیدت ایشالاااااه زود بازبشه 

آلهی آمین❤❤❤❤

کاش برام معجزه شه حالم خیلی بده خیلی  کاش معجزه شه بهش برسم  اون شب با خیال راحت بدون ن ...

درد خیلیاتون منو یاد خودم انداختتت ...با تمام وجودم میفههمم رسیدن به عشقتون براتون آرزو هست... منم مثل شما خیلی سختی کشیدم به عشقم رسیدم 

تمام دعام همیشه برای عاشقا همینه خداایا همه عاشقا بهم برسن😞😞😞