2777
2789
عنوان

با شوهرم دوست بودیم…..

1451 بازدید | 43 پست

باهم دوست بودیم 

الان دختر داریم 

امروز بحثمون رو تربیتش بود گفت دخترم هیچوقت با کسی دوست نمیشه و قرار نیست عاشق شه گفتم میشه چون قانون طبیعت انسانه 

گفت دختر من نه! حتی قرار نیست کسی بهش شماره بده سر و سنگینه

بهم تیکه انداخت :) 

پشیمونم 

پشیموننننن

چی بهش بگم اخه 

من فق یه پفک اشی مشی ساده نیستم!اشی مشیه اصلم😏😂🫶🏻 اشی مشی یک پفک نیست یک سبک زندگیست😍😂🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سخت نگیر ... خب باباشه

داره رسما بهم میگه تو سبک بودی که دوست شدی و ازدواج کردی باهاک

من فق یه پفک اشی مشی ساده نیستم!اشی مشیه اصلم😏😂🫶🏻 اشی مشی یک پفک نیست یک سبک زندگیست😍😂🧡

بگو تا وقتی مردایی هستن که دنبال دخترا بدوون و شماره بدن و اسایش رو از دخترا بگیرن ،بالاخره دخترایی که گول این پسرا رو بخون هم هست حتی اگه بع ازدواج ختم بشه

کاربری سوم😅 ایشالا اخرین کاربریه دیگه😓 

ببخشید ولی همسرت کم شعوره که این حرفو میزنه و خوشبختانه دخترتم درآینده این اجازه رو بهش نمیده که براش تصمیم بگیره. اون موقع وقتی ببینه زورش نمیرسه  دیگه مجبوره روشنفکر بشه و بشینه سرجاش 

حالا شوهر من برعکس هست هر چی من میترسم از این اتفاق که مبادا دخترم با کسی دوست بشه اون عادی برخورد میکنه همیشه هم میگه این ی چیز طبیعی هست و چه تو بخوای و چه نخوای اتفاق خواهد افتاد 

ببخشید ولی همسرت کم شعوره که این حرفو میزنه و خوشبختانه دخترتم درآینده این اجازه رو بهش نمیده که برا ...

دارم اتیش میگیرم 

الانم قهره میگه ریدی تو اعضابم