2777
2789
عنوان

بیایدمردم

145 بازدید | 9 پست

کی ویارم تموم میشه ۹هفته هسم سرم دردمیکنه یوبست گرفتم اون دردام ب کنارحالت تهوه دارم مردم کی من خوب میشم😑😑همیشه بی حالم حوصله ندارم 😶😶چکارکنم ویارم ازبین بره

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

خداکنه ازمن زودترشه😩😩😩

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو خدایی میخام اقدام کنم میترسم اینجوری میگی😂😱🥺

سخته 😖😖😖😖حالاتوبیارشایدویارنداشتی🤢🤢🤢

اخه میگن بچه به مادرش میره دیه نکنه مث مادرم بشم😱مادر منم تا سه ماه اینجوری بوده هم دوران من هم دور ...

عه.....😥😥😥😥خواهرشوهرام اصلاچیزی ب اسم ویارندارن هیچکدومشون

عه.....😥😥😥😥خواهرشوهرام اصلاچیزی ب اسم ویارندارن هیچکدومشون

خوشبحالشون خدایی خیلی خبه ها این ک کسی ویار نداره دختر دایی بیچاره من تا ۷ماه از شوهرش چندشش میشد هیچی نمیتونست بخوره باید یکی غذاسونو درست میکرد

سلام ببخشید پیش کدوم متخصص میرید؟ 

پشت هریک از این اکانت های مجازی یه دل هست...سعی کنیم با ملایمت باهم رفتار کنیم که باعث شکستن دل هم دیگه نشیم❤️😊کاش منم مثل لاک‌پشت، لاک داشتم که هرکسی اذیت‌م میکرد میرفتم تو لاک خودم.کاش فدایت شده بودم حضرت بابا💔مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت حال من بد بود اما هیچ کس باور نداشت!... تودِلی مامانی من عاشقتم28w
سلام ببخشید پیش کدوم متخصص میرید؟ 

پیش متخصص زنان رفتم ناهیدسخاور