2777
2789
عنوان

شوهرم منو بی ارزش می دونه

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 35 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوه 😐 خب کی تاحالا اینجوری شده چندساله باهمین

اینا هیچ وقت درست بشو نیستن 

منم دیشب واقعا کار واجب داشتم تو اتاق بود گفتم بیا نیومد 

منم در عوض لباساشو ک امروز صبح میخواست بپوشه بره سر کار تو ماشین لباسشویی در نیاوردم 🙃

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر توضیح بده منظورت از سادگی چیه نه سنتی بود.احساس میکنم شما می تونی کمکم کنی

بعضی مردها زن تیز و فرز می‌خوان از پس کارا بر بیاد بعضی خانم ها آروم هستن اکتیو نیستن انرژی که مرد میخواد رو‌ بهش نمی‌دن 

منظورم تو آرومی یا پر هیجان .

گاهی برعکس هم میشه.

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...
اینا هیچ وقت درست بشو نیستن  منم دیشب واقعا کار واجب داشتم تو اتاق بود گفتم بیا نیومد  م ...

عزیزم زندگی میدون جنگ نیس یکم محبت کن شایذ ادم شد اینجوری خودت پیر میشی

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

فک کنم اونی نبودی ک میخاسته و با نظر بقیه اومده خواستگاری و یجورایی پشیمونه یا چشمش ب دیگرانه احتمالا ب خودت نمیرسی ک فک میکنه سطحت پایینه و میتونس زن بهتری گیر بیاره مثلا تو رابطه هات نیستی تو خونه لباسای تنگ و جذاب نمیپوشی باشگاه نمیری ارایش خوب و مدل موی خوب نداری خودت ب خودت ارزش نمیدی ک مثلا کاشت ناخون و مژه و لیزر و استخر و این چیزا بری خرج زیادی واسه خودت نداری بیشتر ب وسایل خونه خرج میکنی تا خودت بیشتر ب بچت میرسی تا خودت قسمت خوب غذارو میدی ب اون یا بچه خودت رانندگی نمیکنی کلاس نمیری تحصیلات بالا نداری شغل نداری دستت تو جیب خودت نیس مستقل نیستی مثل زنای دیگه عشوه و لوندی نداری ...نمیگم همه اینا هستیا ببین کدوما درسته اکثر افراد این چیزا مشکلشونه ک طرف باهاشون اینجوری برخورد میکنه یکیم نداشتن سیاست و زبون و پشتیبان هست ینی نداشتن کسی ک قدرت و پول داشته باشه پدر مادر ک چیزی شد توروش محکم وایسن و یجورایی طرفو تنها گیر میارن زور میگن ...کدوماس مشکلت