2777
2789
عنوان

شوهرم منو بی ارزش می دونه

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 35 پست
 عزیزم زندگی میدون جنگ نیس یکم محبت کن شایذ ادم شد اینجوری خودت پیر میشی

ب خدا ۷ ساله دارم با هر زبونی هر روشی عمل میکنم 

ی قدم واسم برداره هزار قدم واسش میرم دقیقا رفتارهایی ک یک زن رو خورد میکنه انجام میده 

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم اونی نبودی ک میخاسته و با نظر بقیه اومده خواستگاری و یجورایی پشیمونه یا چشمش ب دیگرانه احتمال ...

حرفات به نظرم منطقی به نظرم اینم بهش اضافه کن شاید چون آویزون میشه فکر می‌کنه چه خبره

آره منی که یکی یچیزی بگه فقط گریه میکنم کاش بلدبودم دعواکنم 

دعوا هم نکن عزیزم  ب درستی حلش کن

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺