2777
2789
عنوان

میشه بگید روش تربیت من درسته یانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 61 پست
اره بغل میگیرمش گاهی اوقات که هیچی نمیگه  ولی از لجبازی بدم میاد

این لجبازی نیست 

اگه خواسته نامعقول باشه میشه لجبازی واگرنه بغل که نه 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غلطه عزیزم موقعایی که گریه میکنه بغلش کن آرومش کن 

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    
اگه فقط سر بغل کردنه؛ به نظرم یه خو رده نرم تر باش. بعد برای بچه ی دوساله بهتره که اگه نمیخوای کاری ...

بخاطر لجبازیشه گاهی میگه مثلا لوازم ارایش میخواد و الکی خودشو به اینطرف اون طرف میزنه

خوب نه بخاطر بغلش نیس بخاطر لجبازیشه

اگه لجبازی زیاد میکنه بهتره نسبت به درخواست و لجبازیش بی‌تفاوت باشی و اگه سر خریدن چیزی لجبازی میکنی اروم اروم بهش یاد بده با لجبازی کارش پیش نمیره

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

دلم سوخت برا بچه‌ات 😑💔

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

دختر منم همینه😑بیست وچهار ساعته اویزونمه 

منم گاهی بغلش نمیکنم! ولی سریع حواسشو با یچی پرت میکنم...

اخه دیگه سنگین شده

میشینم بغلش میکنم لگد میزنه میگ بلندشو!!

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

بهتره بجای اینکه بذاری گریه کنه حواسشو به یچیز دیگ پرت کنی

گفتار نیک، کردار نیک، پندار نیک. اگر به این سه ایمان داریم و عمل می‌کنیم فارغ از هر دین و نژاد، انسانیماگر نه با سجده بر هیچ سنگ و مزاری، مردم و کشور بهتری نخواهیم داشت

کارِت اشتباهه

بچه احساس کمبود توجه و محبت داره

نذار طرحواره طرد شدگی و رها شدگی در اون شکل بگیره

حتما بغلش کن

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

خوب نه بخاطر بغلش نیس بخاطر لجبازیشه

من بچم دوسالشه بغل بخواد دریغ نمیکنم بچه آن نیاز به محبت دارن من محبت نکنم یکی دیگه میکنه 

خدایا رگ گردن و بیخیال بغلم کن دارم میفتم💘