2777
2789

هربار اومدم جلوشون گیتار بزنم و بخونم،یا وسط خوندم سوال چرت میپرسن یا تلویزیون روشن میکنن،بعد میگن چرا اعتماد به نفس نداری😑😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم دوست داره بعضی اوقات نظر بقیه رو بدونه ،منم کسی نیس حز خانوارم

حرفت درسته این گیتار زنت رو بزار ه وقتی که میدونی سرشون خلوته یا فیلمی چیزی نداره تلویزیون خاموشه 

یه بار برو کنتور برقو خاموش کن شمع بیار بشین گینار بزن😁اینجوری دیگه کاری نمیتونن بکنن. شوخی کردم

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
حرفت درسته این گیتار زنت رو بزار ه وقتی که میدونی سرشون خلوته یا فیلمی چیزی نداره تلویزیون خاموشه&nb ...

باور کن من هر شش ماه ی بار میام براشون اجرا کنم اونم ۵ دقیقه ،،،،

ولی روش تو امتحان میکنم راه در رو نداشته باشن😁😂

باور کن من هر شش ماه ی بار میام براشون اجرا کنم اونم ۵ دقیقه ،،،، ولی روش تو امتحان میکنم راه در رو ...

برق خطرناکه البته این کنتور جدیدا که داکتش تو خونس موردی نداره ولی معمولا برق ک قطع میشه اول همه میرن جلو پنجره ببینن همسایه ها برق دارن یا درو باز میکنن میبینن راه پله برق داره بعد از همونجا وصل میکنن😂😂😂

بعدشم تو این گرونی بیخود فیوز و قطع و وصل نکن فشار به یخچال و وسیله های بزرگ میاد 😁 تهدیدشون کن گوش نکنین برقو قطع میکنم😂

مولاست حسین.... آقاست حسین ...